LélektárDecember 12: Telihold az Ikrek jegyében - Varázslatos és harmonikus energiákat hoz

December 12: Telihold az Ikrek jegyében – Varázslatos és harmonikus energiákat hoz

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A december 12-i Telihold varázslatos és harmonikus energiákat hoz minden csillagjegy számára. Hatására fontos szerepet kapnak az életünkben a párbeszédek, a magán- és szakmai beszélgetések.

Nagyobb hangsúlyt kap az életünkben a tudatosság, de közelebb kerülünk az igazsághoz, és azt is megtudjuk, ha valaki hamis tervekkel közelít felénk.

Nem kell aggódni, hiszen alapjába véve a Telihold pozitív hatással lesz az életünkre, viszont lehet, hogy kezdetben kisebb konfliktusokat kell lezárnunk. Minden energetikai támogatást megkapunk most, hogy könnyebben át tudjuk vészelni a nehezebb időszakokat.

A Neptunusz hatására kétségek és elbizonytalanodások is fognak gyötörni, viszont ne engedjük, hogy maga alá gyűrjön a rossz hangulat. Ez csak egy átmeneti hangulatingadozás, utána minden sokkal jobb lesz.

A Telihold után sokkal eredményesebb napokat élhetünk meg, végre kiteljesedhetünk, és igazán önmagunk leszünk. Nézzünk optimistán a jövő elé, és akkor minden sokkal könnyebb lesz.

Ezt már olvastad? December 12-én Telihold alakul ki az Ikrek jegyében – Célpontban a gondolatok és a kommunikáció!

A Telihold a szakmai életünkre is hatással lesz, új lehetőségek tárulnak fel előttünk. Ugyanakkor felerősödnek az érzelmek, kisebb pszichikai nyomás alá kerülünk, és ez a hangulat minden bizonnyal az ünnepi időszakot, és az újév kezdetét is meghatározza.

Ha elégedettek vagyunk magunkkal és lelki békében élünk, akkor a Telihold egy varázslatos időszakot tartogat számunkra. Viszont, ha épp egy nehezebb időszakon megyünk át, akkor eléggé megtépázhatja az önértékelésünket a december 12-i égi jelenség.

A nőies energiák is megbolydulnak kissé, és alvási problémákkal is küzdhetünk, de nem kell aggódni, hiszen pár nap, és újra visszaáll minden a rendes kerékvágásba.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek