December 12-én, hajnali 6 óra 12 perckor Telihold jön létre az Ikrek jegyében. Ezen asztrológiai jelenség hatására felerősödnek a kapcsolatokra, a gondolatokra, a kommunikációra vonatkozó energiák, ezért legyünk figyelmesek, mert most fény derülhet arra, hogy melyik területen akadhat még javítanivalónk.

Sok esetben a meggyőződéseink formálják, alakítják a személyiségünket, valamint a múlthoz való viszonyulásunkat is. A mostani Telihold azonban lehetőséget biztosít arra, hogy változtassunk a múltunkhoz való hozzáállásunkon, hogy nézzük meg a dolgokat, emberi kapcsolatokat egy másik nézőpontból, mert ezáltal sikerülhet egy kiegyensúlyozott, harmonikus életmódot kialakítanunk.

Ez a mostani Telihold arra figyelmeztet bennünket, hogy minden egyes pillanatunkat mi alakítjuk, mi irányítjuk, mégpedig úgy, hogy mindig van VÁLASZTÁSUNK. Választhatunk, hogy hogyan kommunikálunk, hogy miként cselekedünk bizonyos körülmények között, hogy megölelünk-e egy szegény, magányos embert, vagy sem.

A következő időszakban arra is fokozottan figyeljünk, hogy mi okoz elégedettséget, mitől érezhetjük magunkat teljesnek. A véleményünket fejezzük ki elegánsan, de határozottan, hogy másokhoz is el tudjuk juttatni a számunkra fontosnak vélt üzeneteket.

A mostani Telihold felerősíti a megértés, az odafigyelés energiáit, ezért a következő napokban nagyobb hangsúlyt kap az emberi, rokoni, baráti kapcsolatok ápolása.

Figyeljünk a fényre, a kis szépségekre, csodákra, mert ebben rejlik az élet Varázsa, amely mindenkit még emberibbé tesz.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.