KoktélAz édesanya átalakította kislánya kerekesszékét Hamupipőke hintójává - még világít is a...

Az édesanya átalakította kislánya kerekesszékét Hamupipőke hintójává – még világít is a sötétben

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy szülő bármit megtenne annak érdekében, hogy boldognak lássa a gyerekét. Ehhez nincs szükség a legújabb játékokra vagy drága kirándulásokra, csak egy kis figyelemre és szeretetre.

Tiffany Breen édesanyaként tökéletesen tisztában van ezzel, és elhatározta, hogy különlegessé teszi a Halloweent 3 éves kislánya, Roslyn számára.

A kis Roslyn egy eddig megmagyarázatlan izombetegséggel született, ami miatt kerekesszékbe kényszerül. „Roslynt hivatalosan még mindig nem diagnosztizálták – kimerítettük a tudományt” – mondta az édesanya.

Fotó: FB/Tiffany Breen

„A betegsége az arthrogryposis típusú betegségek közé tartozik, ami izomrövidülésekkel és gyenge izomtónussal jár együtt.”

Roslyn minden nehézség és kihívás ellenére olyan, mint bármelyik másik gyerek, szeret játszani, és minden évben nagyon várja az ünnepeket. A Halloween nagy kedvence, és Tiffany nem akarta, hogy a lánya bármiből is kimaradjon, ezért rendkívül kreatív jelmezt készített a számára.

„Roz mindig az én kis hercegnőm lesz, és szereti a Disney rajzfilmeket, szóval Hamupipőke tökéletes választás volt” – mesélte az édesanya.

Tiffany olyan jelmezt akart alkotni, ami jól illik lánya kerekesszékéhez, és végül az az ötlete támadt, hogy egyenesen a köré építi fel az egész koncepciót, és gyönyörű hintóvá varázsolta azt.

„Csak fogtam némi flittert és szalagot, néhány elemmel működő lámpát, hulahopp karikát, és már kész is volt” – mondta Tiffany a kreatív munkafolyamatról.

Fotó: FB/Tiffany Breen

Roslyn nagyon boldog volt, amikor meglátta a különleges hintót. „És világít!” – kiáltott fel lelkesen, amikor felfedezte ezt a hozzáadott bónuszt. A kislány gyönyörű Hamupipőke jelmezt és egy pár üvegpapucsot viselt, és így tökéletes volt az összhang.

„Azt akartam, hogy felhívja magára a figyelmet, pozitív értelemben. Az emberek sokszor megbámulnak különböző okokból” – magyarázta az édesanya.

Roslyn és a családja a helyi állatkertben ünnepelték meg a Halloweent, és a kislány jelmeze nagy sikert aratott, néhányan még egy közös fotót is szerettek volna Hamupipőkével.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek