HoroszkópAz asztrológusok szerint ennek a csillagjegynek 2024 megújulást és személyes fejlődést hoz!

Az asztrológusok szerint ennek a csillagjegynek 2024 megújulást és személyes fejlődést hoz!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az újév mindannyiunk számára valami újat hoz, a csillagok pedig valamennyiünk jólétéről gondoskodnak. Vannak azonban csillagjegyek, melyek szülöttjei bizonyos időszakokban szerencsésebbek lesznek másoknál, akiknek az univerzum szebb és jobb kilátásokat teremt – mígnem jön a fordulat, és mások kerülnek majd helyettük az égi erők reflektorfényébe.

2024-ben az Ikrek azok, akiket a leginkább érint a bolygók állása. Számukra ez az év az átalakulás, a megújulás, a személyes fejlődés időszaka lesz – állítják az AstroTwins idei éves horoszkópjának szerzői.

Ha az Ikrek jegyében születtél, az életed kevés területe marad érintetlenül. A karrieredtől kezdve az identitásodig minden felborulhat ebben az évben – a kérdés csak az, hogy mindezt hogyan fogod megélni.

A hatalmas Jupiter és a Bikában tartózkodó Uránusz összekapcsolódásával búcsút inthetsz a korlátozó hiedelmeknek, és üdvözölheted az isteni inspirációt. Mivel ez a két bolygó a spiritualitásodat erősíti fel, ebben az időszakban a manifesztáció mestere leszel, és egyenként pipálhatod ki a céljaidat.

A Jupiter és az Uránusz csak 14 évente alkot ilyen pontos együttállást, és egy emberöltőben nagyjából egyszer fordul elő, hogy ekkora erővel ruház fel, tehát ezt a ritka és erőteljes ciklust semmiképp „nem szabad átaludnod”.

Május 25-én a Jupiter a Bikából belép a te csillagjegyedbe, ahol egy teljes évig tartózkodik majd. Ezzel a személyes identitásodat helyezi előtérbe. Ez a bolygó „csak 10-12 évente látogat el a jegyedbe, és mire az egyéves tranzitja véget ér, aligha fogsz magadra ismerni” – erősítik meg az AstroTwins írói. Itt az ideje tehát, hogy előbújj a rejtekhelyedről és újra megmutasd magad.

Ha eddig nem hittél volna a csillagok jóslatának, akkor most ideje lesz elgondolkodnod rajta, mert 2024 a feje tetejére fogja állítani a megszokott életedet. Érdemes megjegyezned, hogy jól kell kijátszanod a kártyáidat, hogy a legtöbbet hozd ki belőle. Ebben a Szaturnusz és a Neptunusz támogatását is élvezheted, melyek a Halak jegyében tartózkodva a sorsod alakulására és a nyilvános megjelenésedre összpontosítanak.

„Az álmodozó Neptunusz a fantázia bolygója, míg a keménykezű Szaturnusz a rideg, kemény valósággal kereskedik. 2024-ben mindkettő erejéből meríthetsz, hogy elérd a legnagyobb életcéljaidat” – biztatnak az AstroTwins asztrológusai.

Azt javasolják, hogy kezdd az intuitív Neptunusz tudatalatti erejével, engedd meg magadnak, hogy nagyot álmodj, majd ezeket az álmokat kövesd a Szaturnusz által ösztönzött kézzelfogható tettekkel.

Mindemellett, a Hold csomópontjai is ott lesznek, hogy segítsenek neked az együttműködésekben és a csoportos erőfeszítésekben. Mivel az északi holdcsomópont a Kosban történik, ez azt jelenti, kedves Ikrek, hogy az álmaidat idén minden bizonnyal a csapatmunka fogja beteljesíteni.

Az Ikrek csillagjegy köztudottan a kíváncsiság és az alkalmazkodóképesség jegye. 2024-ben pedig minden esélye meglesz, hogy kiaknázza ezen képességeit.

Bárhogy is alakuljon az éved – hogy elengeded végre a téged korlátozó hiedelmeidet, hogy kibújsz a csigaházadból és megmutatod, mire vagy képes, vagy hogy csapatjátékosként együttműködsz, azt biztosra veheted, hogy 2025-re teljesen más embernek fogod érezni magad!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek