HoroszkópAz asztrológus megnevezte azt a 2 csillagjegyet, akik a legszerencsésebbek lesznek 2023-ban!

Az asztrológus megnevezte azt a 2 csillagjegyet, akik a legszerencsésebbek lesznek 2023-ban!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Lehet, hogy még nincs itt az újév, de ha már érzed az újrakezdéshez szükséges energiát, ennek asztrológiai oka van: december 20-án a Jupiter – a terjeszkedés, a szerencse és a jótékonyság bolygója – belépett a Kos jegyébe, aki az energikusságáról, lobbanékonyságáról ismert.

A Jupiter most 2023. május 16-ig fog a Kos jegyben tartózkodni, és minden kozmikus jóságával lemosolyog a Kosokra, mielőtt átvált a Bika jegybe és “megadja magát”, ugyanilyen szerencsét árasztva el a Bikák körében is az év hátralévő részében.

Ezeknek a bolygóközi mozgásoknak köszönhetően a Kos és a Bika 2023-ban a legszerencsésebb csillagjegy lesz. Olvasd el a teljes 2023-as horoszkópot itt!

Susan Miller neves asztrológus szerint a Jupiter egy csillagjegybe történő mozgását, tartózkodását “smaragdévnek” nevezzük (más néven szuperszerencsés évnek). Ez körülbelül 12 évente fordul elő, mivel a bolygónak nagyjából egy évbe telik, hogy áthaladjon az egyes csillagjegyeken.

Mivel ezek az átmenetek nem mindig igazodnak pontosan a naptári évhez, a Jupiter időnként két jegy között oszt meg egy évet, ahogy ez történik 2023-ban is, amikor a szerencse a Kos és Bika csillagjegyekre mosolyog – írja a WellandGood.com.

Amikor smaragdév van, akkor alapvetően “nem hibázhatsz” – mondja Miller. A Jupiter lényegében kitágít vagy bőségessé tesz bármit, amihez “hozzáér”.

“Ha a Jupiter a jegyedben van, akkor nagy esély mutatkozik arra, hogy szerelemre találj” – vallja Susan Miller, asztrológus

„Mivel a bolygó a sors birodalmában működik, hatása olykor torzulásokat eredményezhet. Ha a Jupiter a jegyedben van, ezzel [a bolygó] azt akarja, hogy bővítsd az univerzum megértése iránti vágyadat, kíváncsiságodat” – mondja Miller.

A Kos és a Bika egyaránt a legszerencsésebb csillagjegyek lesznek 2023-ban, mivel ők a Jupiter kozmikus ajándékainak fő címzettjei. De különösen a Kos számíthat kedvező pénzügyi eseményekre a következő évben. Ennek az az oka, hogy a Jupiter 2022-ben már ha csak rövid ideig, de hatással volt a Kosra, lehetőséget adva neki az anyagi javak megalapozására. Ugyanerre számíthatnak azok is, akik Bika csillagjegyűek, csak ők leginkább 2024-ben fogják megérezni a pozitív irányú anyagi változásokat.

Miller szerint még a Szaturnusz, a korlátok és korlátozások bolygója sem ronthatja el túlságosan egyik jegy hangulatát sem, mivel végül elhagyja a Vízöntőt, ahol 2020 óta tartózkodik, és márciusban a Halak jegyébe lép.

„A Kosok 2023-ban új barátságokat köthetnek” – mondja Miller, hozzátéve, hogy a “Bika számára a Szaturnusz a 11. házba költözik, és végül otthagyja a karrier 10. házát – megérdemelt megkönnyebbülést kínálva a Bikák életének ezen területén.”

“Amióta 2020 decembere óta a Szaturnusz a Vízöntő jegyében tartózkodik, valószínűleg sokat figyeltek rád a munkahelyeden, és valóban érezted a nyomást, de február vagy március környékén hirtelen felszabadítva fogod érezni magad” – mondja Miller.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek