HoroszkópAz amerikai indián szellemállatod elárulja személyiségedről az igazságot!

Az amerikai indián szellemállatod elárulja személyiségedről az igazságot!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A horoszkóp szinte minden emberre nagy hatással van, néha még olyanok is olvassák a móka kedvéért, akik nem hisznek benne. Hasonlóképpen a szellemállatok is befolyásolhatják életünket, hiszen minden egyes csillagjegy szülöttjének meg van a maga állati énje, melyet ha felfedez, hasznos üzeneteket kaphat a felsőbb energiáktól.

Az amerikai indián szellemállatod elárulja személyiségedről az igazságot!

Vidra (január 20 – február 18)

Nem feltétlenül a hagyományos utakat választod, szeretsz kockáztatni, ami nem mindig sül el jól. Ezzel ellentétben viszont nagyon intuitív, őszinte és kedvelhető vagy, bár néha túlságosan lekezelően bánsz az emberekkel. Szereted az életed a saját törvényeid szerint élni.

Farkas (február 19 – március 20)

Igazi magányos farkas vagy, de nem akármilyen, hanem olyan, aki tele van nagylelkűséggel és empátiával. Habár élsz-halsz a függetlenségedért és a szabadságodért, nem kellene elutasítsd azokat az embereket, akik törődni akarnak veled.

Sólyom (március 21 – április 19)

Mesterien hozol meg gyors döntéseket, ezért kiváló vezető vagy. Nagy szintű összpontosításaidat gyakran arroganciaként értelmezik a körülötted lévők, de ezt ügyesen tudod kezelni.

Hód (április 20 – május 20)

Nagy stratéga vagy, aki ezt kihasználva más nézőpontból képes vezetői posztot betölteni. Sokszor túlzásba is viszed a stratégiák használatát, ami makacsságban mutatkozik meg, de néha érdemes mások véleményét is meghallgatnod, mert lehet, hogy jobb ötlettel áll elő, mint te.

Szarvas (május 21 – június 20)

Az egyik legnagyobb adottságod az, hogy a legfeszültebb pillanatokat is képes vagy humorral oldani. Bárkivel probléma nélkül el tudsz beszélgetni bármiről. Ha érzelmeid nem kerítenek hatalmukba, akkor általában te vagy a társaság lelke.

Harkály (június 21 – július 21)

Szervezési képességeid páratlanok és mások támogatásában is jó vagy. Két lábbal állsz a földön, ami a mértékletességben mutatkozik meg, ám partneredet hihetetlen fokú romantikával csábítod el.

Lazac (július 22 – augusztus 21)

Kreativitásod másokra is nagy hatással van, lelkesedésed meg bárkit képes inspirálni. Barátokból nem szenvedsz hiányt, de mások véleményét igen nehezen fogadod el.

Medve (augusztus 22 – szeptember 21)

Praktikus szemszögből közelítesz meg mindent, ami hasznos a mindennapokban. Képességeidet illetően nagyon szerény van, pedig meg vagy áldva minden jóval, ám szeretetedet gátlások nélkül képes vagy kimutatni.

Holló (szeptember 22 – október 22)

Mások folyton azon töprengnek, hogy honnan van ennyi lelkesedésed, és hogy szúrod ki mindig a legjobb lehetőségeket? Üzleti érzéked néha értelmetlennek tűnik, de végül mindig eredményeket érsz el vele.

Kígyó (október 23 – november 22)

Kiválóan tartasz titkot és nagyon óvod azokat, akik fontosak számodra. Ügyesen alkalmazkodsz különböző helyzetekhez, amiből sok előnyöd származik. Spirituális téren is nagyon nyitott vagy.

Bagoly (november 23 – december 21)

Bármilyen kalandban benne vagy, mert a lelked egy igazi kalandor. Meggondolatlanságaidnak néha meg kell fizetned az árát, de mindez nem számít, ha nyughatatlan lelked vágya teljesül.

Lúd (december 22 – január 19)

Sokszor kell foglalkoznod más emberek munkáival, mert képtelenek jól elvégezni azokat. Nagyon határozott és bölcs személyiség vagy, ám néha a lustaság felülkerekedik rajtad. Ennek leküzdésére figyelemre, fegyelemre és összpontosításra van szükséged.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek