KuriózumAz a személy, aki első látásra szimpatikus, mágikus tulajdonságokkal rendelkezik!

Az a személy, aki első látásra szimpatikus, mágikus tulajdonságokkal rendelkezik!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Életünk során nagyon sok emberrel ismerkedünk meg, vannak, akikkel úgy érezzük, hogy annyira szimpatikusak, hogy szeretnénk minél több időt együtt tölteni, míg másokkal öt percet is alig bírunk ki.

Az, aki már első látásra nagyon szimpatikus, igen különleges tulajdonságokkal rendelkezik, kellemes a társasága, és mellette mindig biztonságban érezzük magunkat.

Az ilyen embernek ez az életfeladata: ő azért született erre a világra, hogy megmutassa, a Föld igenis egy csodálatos hely, megéri élni, élvezni kell minden pillanatot. Kedves, közvetlen, barátságos, szinte nincs olyan ember, akivel egyből ne értene szót. Pozitív jelenléte azonnal bizalmat ébreszt mindenkiben.

Őszinte és igaz ember

Ha megpróbálsz mindenkinek a kedvébe járni, akkor nem csak, hogy nem tudsz megfelelni ennek a célkitűzésnek, hanem egyenesen pokollá változik az életed. Nem szabad az legyen az életcélod, hogy mindenkinek megfelelj!

Azonban biztosan a te környezetedben is van egy-két olyan személy, aki különösebb erőfeszítés nélkül mindenkivel megtalálja a hangot, mindig jókedvű, pozitív, vidám, nyitott és barátságos, így könnyen baráti kapcsolatot tud kialakítani bárkivel.

A szerénység a legvonzóbb tulajdonsága

Van olyan személy, aki állandóan csak beszél, fecseg, dicsekedik, büszke az elért eredményeire, és kioktat.

Bármennyire is próbálkozik, inkább ellenséges lesz, mint szimpatikus. Aki kezdettől fogva udvarias és kedves, egészen biztos szimpátiát vált ki már az első percekben. Az alázatos, és figyelmes ember számára mindig az a fontos, hogy mit mond a másik, segítőkész és pozitív hozzáállású.

Az a személy, aki első látásra szimpatikus, nyugodt, kiegyensúlyozott, kedves. Minden új ismeretségre nyitott, már a találkozás első pillanatában úgy érezzük, hogy már régóta ismerjük valahonnan. Nem félünk megnyílni előtte, nyugodtan beszélünk a legbensőbb titkainkról is, hiszen érezzük, hogy megbízhatunk benne.

Az ilyen személy nem próbál kioktatni, uralkodni, a kedvesség szó szerint a DNS-ébe van kódolva. Az, hogy mások kedvébe járjon, nem kerül nagy erőfeszítésébe számára. Valaki ilyennek születik, míg mások egész életükben azon dolgoznak, hogy kedvesek, figyelmesebbek, jobbak legyenek.

Az élet egy örökké tartó tanulási folyamat, a lényeg, hogy bárhová is megyünk, szeretet áradjon belőlünk.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek