KoktélAz 56 éves nagymama vállalta, hogy kihordja fia ötödik kisbabáját: „Hálás vagyok,...

Az 56 éves nagymama vállalta, hogy kihordja fia ötödik kisbabáját: „Hálás vagyok, hogy ilyen önzetlen és szerető édesanyám van”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az 56 éves utahi Nancy Hauck vállalta, hogy világra hozza a saját unokáját.

Jeff és a felesége, Cambria már négy gyerek szülei voltak – két ikerpárjuk született – de nemrég úgy döntöttek, hogy szeretnének egy ötödik gyereket, hogy teljes legyen a család.

Cambria méhét azonban korábban kénytelenek voltak eltávolítani, hogy megmentsék az életét, így a gyerekvállalás különösen nagy kihívást jelentett a számukra.

Fotó: Cambria + Jeff Hauck/Facebook

Ekkor lépett be a képbe Jeff édesanyja, Nancy, aki felajánlotta, hogy kihordja a magzatot. Eleinte ugyan habozott a kora miatt, de amikor az orvosok megadták a szükséges engedélyt, gyorsan igent mondott, mielőtt még a klimax megakadályozhatta volna.

Nancy utoljára több mint 26 éves korában volt terhes, de ez nem tartotta vissza.

A család rendkívül hálás volt neki, hogy a segítségükre sietett.

Fotó: Cambria + Jeff Hauck/Facebook

„Hálás vagyok érte, hogy ilyen önzetlen és szerető édesanyám van, aki hajlandó volt ilyen áldozatot hozni a családomért” – mondta Jeff egy interjúban.

„Miután több mint négy éven át kaptunk termékenységi kezeléseket, tudtam, milyen bonyolult lehet a folyamat, és kételkedtem abban, hogy ki tudja hordani a kisbabánkat, de nagyon meghatott, hogy egyáltalán felajánlotta.”

Cambria is rendkívül hálás volt az anyósának, és egy Facebook bejegyzésben is köszönetet mondott neki.

Fotó: Cambria + Jeff Hauck/Facebook

„Ahogy jobban belegondoltam, milyen lenne, ha tényleg Nancy lenne az, aki kihordaná a kisbabánkat, rájöttem, hogy nem is tudnék tökéletesebb béranyát elképzelni (mivel Jeff anyja, a DNS-e már eleve része a kislányunknak)” – mondta a nő.

“Nancy erős, intelligens, erős a hite, spirituális, és minden nap igyekszik Krisztus példáját követni. Ő adta nekem Jeffet, aki a legnagyobb áldásom és támogatóm volt az elmúlt 13 év alatt, amióta ismerem” – írta.

Az egész család részt vett egy fotózáson a tengerparton, hogy megörökítsék Nancy terhességét, és a képek nagyszerűen sikerültek.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek