KuriózumAugusztus 15-i Telihold: vigyázat, összekuszálódnak az energiák!

Augusztus 15-i Telihold: vigyázat, összekuszálódnak az energiák!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Augusztus 15-én Telihold alakul ki a Vízöntő jegyében, amely összekuszálja az energiákat, és ennek az az oka, hogy ezen a napon a Vízöntő jegyében tartózkodó Hold ellentétes pozíciót foglal el az Oroszlán jegyében tartózkodó Naphoz képest, ezért az ezt követő napokban a megnyilvánulásaink túlzóak lehetnek, fejünkbe szállhat a büszkeség, és emiatt a feje tetejére állhat minden, így érdemes higgadtnak maradni.

Az Oroszlán a szívre, az érzelmekre hat, míg a Vízöntő inkább a józanság, az észszerűség jegye, az Oroszlán a Tűz elemhez, míg a Vízöntő a Levegő elemhez tartozik.

De ne ijedjünk meg ettől az energiai hullámzástól, hanem használjuk ki az adódó lehetőségeket, hiszen az augusztus 15-i Telihold segíthet abban, hogy józanul tudjunk döntéseket hozni, így kisebb az esélye annak, hogy csalódni fogunk, vagy netán kár ér valamilyen területen.

Ezt már olvastad? Augusztus 15. Telihold a Vízöntőben! Kollektív karma: meg kell tanulnunk az empátiát és a szeretetet!

Készüljünk fel arra is, hogy a Vízöntő jegyében kialakuló Telihold reformokat, újításokat indíthat be, amelyek változásokat eredményeznek az életben. Éppen ennek köszönhetően felismerhetjük a hibáinkat, rájöhetünk arra, hogy hol és miként kell javítanunk az életünkön, és miként tudunk spirituálisan fejlődni, illetve javítani a karmánkon.

A következő napokban 3 kulcsszó köré kell épüljön az életünk: a Szeretet, a Megértés, és az Empátia köré, hiszen ezek a legfontosabb részei a kiegyensúlyozott, lelkileg stabil életvitelnek.

A háláról se feledkezz meg, mert minden egyes hálamorzsa pluszpontot jelent az Univerzumnál.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek