LélektárAugusztus 15. Telihold a Vízöntőben! Kollektív karma: meg kell tanulnunk az empátiát...

Augusztus 15. Telihold a Vízöntőben! Kollektív karma: meg kell tanulnunk az empátiát és a szeretetet!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha felnézel az égre, már látszik, hogy jócskán kerekedik a Hold, viszont kiteljesedni csak augusztus 15-én, csütörtökön fog. Telihold napján százszorosan hatnak ránk az energiák, most nagyon sok energiát fogunk kapni ahhoz, hogy elengedjük az önmagunkról alkotott téves meggyőződéseket.

Érzéseid felszabadulnak és valósággal elárasztanak, még ha néha nem is tudjuk pontosan, hogy mit akarunk, próbáljuk kihasználni a kínálkozó lehetőségeket. Most alkalmunk nyílik az objektív döntéshozatalra, az érzelmekkel szemben előtérbe kerül az racionalitás.

Megnő a változás iránti igényünk, nem csak a saját, hanem a környezetünk megújításán is elkezdünk dolgozni. Úgy gondoljuk, hogy irányításunk alatt tudjuk tartani az eseményeket, de bizony vannak olyan kaotikus helyzetek, melyekben valósággal elveszünk.

Egy olyan időszak következik, amikor le kell győznünk saját magunkat, szembe kell néznünk a félelmeinkkel, és tovább kell lépnünk. Megtörténhet, hogy úgy érezzük, kissé kilógunk a sorból, viszont merjük nyugodtan vállalni a másságunkat, hiszen csak ezáltal juthatunk előbbre. A szeretet, a megértés és az együttérzés legyen a 3 kulcsszó az új életünkben.

Augusztus 15. után a Mars és a Vénusz együttállása során még jobban felerősödnek az érzelmek, nagyon temperamentumosak lesznek a napok, sokkal jobban kell koncentráljunk ahhoz, hogy lépést tudjunk tartani az eseményekkel.

Próbáljuk megőrizni a nyugalmunkat, ne akarjunk mindenben feltétlenül részt venni, alakítsunk ki semlegesebb hozzáállást. Hajlamosak leszünk arra, hogy felindulásból cselekedjünk, de jobb, ha átgondoljuk a dolgokat, és csak utána döntünk.

Kisebb botrányok és hatalmi játszmák is jellemzőek lesznek erre az időszakra, a párkapcsolatokban is vitás helyzetek alakulhatnak ki. A legjobb feszültségoldó módszer a meditáció lehet, próbáljunk ellazulni, így közelebb kerülhetünk a belső énünkhöz.

Türelem, tolerancia és empátia által minden akadályt és felmerülő problémát legyőzhetünk.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek