LélektárAugusztus 12: az év utolsó szuper teliholdja a Vízöntőben - Előtérbe kerülnek...

Augusztus 12: az év utolsó szuper teliholdja a Vízöntőben – Előtérbe kerülnek a pozitív érzelmek!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ez egy különleges Telihold, egy olyan kihívás, amely arra invitál, hogy legyőzzük a belső árnyékunkat, a bánatainkat, fájdalmainkat és sebezhetőségeinket fénnyé és erővé alakítsuk.

A mostani Telihold, valójában egy szuperhold, az év utolsó szuperholdja. Asztrológiai szempontból olyan Teliholdról van szó, amely 19 fokban fordul el a Vízöntő jegyében, és az Oroszlánban ellentétet képez a Nappal. Ezért ez az ellentét két egyformán erős és intenzív energia küzdelme lesz.

Az Oroszlán az önkifejezés szimbóluma, hangos, büszke, az egyéniség és az én erős reprezentációja, míg a Vízöntő, bár független és individualista, nagyobb értéket tulajdonít a közösségnek, a közös munkának, az egyéni törekvésekkel ellentétben. Éppen ezért választanunk kell, hogy elsősorban magunkra összpontosítunk, vagy egyesítjük erőinket másokkal, azokkal, akiknek hasonló a gondolkodásmódjuk. Minden a pillanatnyi helyzettől függ, éppen ezért kis belső harcokkal fogunk megküzdeni ebben az időszakban, nehezen fogunk dönteni.

Ez a Telihold arra emlékeztet, hogy mindannyiunk élete egyedi, és, hogy különleges céllal jöttünk a világra. Ez egy olyan időszak, amikor szükségét érezzük, hogy végre levegyük az álarcot, és felvállaljuk a saját egyéniségünk.

A Szaturnusz a Holddal együtt a Vízöntő jegyben a szokásosnál makacsabbá, introvertáltabbá tehet bennünket, túlságosan komolyak lehetünk, tele érzelmi korlátozásokkal. Megtörténhet, hogy sokkal negatívabbnak vagy nehezebbnek látjuk a dolgokat, mint amilyenek valójában, és emiatt hajlamosak lehetünk a szomorúságra és a melankóliára.

Ébresztő, ebben az időszakban valódi kapcsolatokra van szükséged, nem egyedül ülve, magányosan a sebeidet nyalogatva. Ne felejtsd el, szép vagy, erős vagy és szeretetre méltó!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek