LélektárAugusztus 12-e Telihold a Vízöntő jegyében. Meggyógyulnak a megtört lelkek!

Augusztus 12-e Telihold a Vízöntő jegyében. Meggyógyulnak a megtört lelkek!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Erő, bátorság, magabiztosság és siker jellemzi az előttünk álló időszakot. Isteni energia oltalma alatt állunk, megszabadulunk a gyötrelmektől, és könnyen legyőzzük az akadályokat.

A mostani Telihold közvetlenül kapcsolódik az Univerzum csodáihoz, a pozitív érzelmek, a boldogság, a felerősödő intuíció, a titokzatosság és a boldogság időszaka következik.

Felerősíti életünkben a szépség iránti vágyat, éppen ezért egy kicsit rózsaszínben fogjuk látni a világot. Csak arra koncentrálunk, ami igazán fontos, sokkal nyugodtabbak, lazábbak és optimistábbak leszünk. Érezzük az Univerzum rezgését, teljes mértékben tudatában vagyunk, hogy a legnagyobb nehézség közepette sem vagyunk egyedül.

Elérkeztünk az életünk azon szakaszához, amikor már nem lázadunk tovább, pontosan úgy elfogadunk mindent, ahogy van. Elérkezett a nyugalom, a belső béke ideje.

Megtanuljuk a hála művészetét, úgy tekintünk az életünkre, mint egy csodálatos utazásra, anélkül, hogy azon aggódnánk, mi lesz a végső állomás. Ebben az időszakban a Vízöntő hatására mindennél jobban fogjuk igényelni a szabadságot és a függetlenséget.

Úgy tűnik, a dolgok maguktól megoldódnak, ezért jobb, ha nem avatkozunk bele semmibe. Ne álljunk ellen a változásoknak, mert most minden a mi javunkat szolgálja. Ne vesszünk el a problémákban, mert akkor nem fogjuk látni a fától az erdőt, inkább legyünk hálásak a mindennapi kis apróságokért is. Engedjük, hogy a lelkünk szabadon szárnyaljon.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek