LélektárA hála egy olyan spirituális gyakorlat, amely aktiválja a bőség energiáját -...

A hála egy olyan spirituális gyakorlat, amely aktiválja a bőség energiáját – Louise L. Hay hála imája!

Nyereményjáték: Kattints ide és vidd el a főnyereményt a Filantropikum és a RIAVITA közös játékán!

A hála gyakorlása megváltoztatja az egész életünket! Értékeljük minden pillanatban azokat az apróságnak tűnő dolgokat is, amelyek minden nap megtörténnek az életünkben. Vegyük észre a rosszon túl a jót is!

A hála felerősíti és terjeszti a jót, nem csak az egyéni, hanem társadalmi szinten is változást hoz. Az egyik legnagyobb spirituális gondolkodó Louise L. Hay szerint a világ nem az élelem, hanem a szeretet hiánya miatt szenved.

“A hálának köszönhetően az emberek tudatára ébrednek az életükben rejlő jóságnak… És ennek eredményeként a hála segít az embereknek kapcsolódni valamihez, ami nagyobb, mint ők maguk, mint egyének, legyen az más emberek, a természet vagy egy magasabb hatalom” – fogalmazza meg a Harvard Medical School.

Időnként érdemes átgondolni, és leírni egy papírlapra, hogy miért is vagyunk hálásak a mai napon. A hála egy erőteljes spirituális és érzelmi gyakorlat, amely szó szerint megváltoztathatja az életünket azáltal, hogy meglátjuk a dolgok és a körülöttünk lévő emberek jó oldalát.

A hála bőséget és nagylelkűséget vonz, míg a “köszönöm” a világ legszebb szava. A “köszönöm” Megnyitja az ajtót a szívünkhöz, és lehetővé teszi számunkra, hogy kapcsolódjunk.

“Minden reggel az első szavam az, hogy “köszönöm”. Ez lehetővé teszi számomra, hogy azonnal érezzem a kapcsolatot Istennel, és megtölti a szívemet szeretettel. Hálás vagyok, hogy élek és lélegzem, és hogy van még egy napom, hogy teljes életet éljek, bőségben. Hálás vagyok, hogy itt lehetek, és részt veszek az Univerzum bőségében. Az élet bősége mindannyiunk számára itt van. Amikor szeretetet és hálát fejezünk ki, harmonizáljuk energiáinkat, és ráébredünk arra, hogy saját életünk is része ennek a gazdag bőségnek” – írja Robert Odom a Gratitude: A Way of Life című könyvben, amelyet Louise L. Hay barátaival közösen írt.

A hála imája, Louise L. Hay-től

“Lényem mélyén a hála végtelen kútja van. Most megengedem, hogy ez a hála betöltse szívemet, testemet, elmémet, tudatomat, lényemet. Ez a hála sugárzik belőlem minden irányba, mindent megérint a világomban, és tízszeresen tér vissza hozzám még több olyan dolog formájában, amiért hálás lehetek. Minél több hálát érzek, annál inkább tudatában vagyok annak, hogy a forrás végtelen.

A hála használata jó érzéssel tölt el, a belső örömöm kifejezése, igazi áldás az életemben. Hálás vagyok a lényemért és a testemért. Hálás vagyok azért, hogy képes vagyok látni és hallani, érezni, ízlelni és érinteni.

Hálás vagyok az otthonomért, és szeretettel vigyázok rá.

Hálás vagyok a családomért és a barátaimért, és élvezem a társaságukat.

Hálás vagyok a munkámért, a tehetségemért és képességeimért.

Hálás vagyok a nyereségemért, és tudom, hogy boldogulni fogok, bárhová is megyek.

Hálás vagyok a múltbeli tapasztalataimért, mert tudom, hogy hozzájárultak a lelkem fejlődéséhez.

Hálás vagyok a természetért és tisztelek mindent, ami él.

Hálás vagyok a mai napért, és hálás vagyok minden holnapért.

Hálás vagyok az Életért most és mindörökké.”

Megerősítés: Kifejezem a hálám, és köszönetet mondok minden nap az összes lehetséges módon. Ez az életem fontos része.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek