HoroszkópAsztrológiai előrejelzés minden csillagjegynek 2018 nyarára!

Asztrológiai előrejelzés minden csillagjegynek 2018 nyarára!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Csillagjegyed alapján eláruljuk, hogy milyen nyárra számíthatsz!

Kos – Míg az elmúlt években otthon voltál, ezt a nyarat biztosan a tenger partján töltöd. Terveid között szerepelni fog a nap, a víz, a homok és a kellemes barnulás barátaid társaságában. A pénzért ne aggódj, mert kirendeltetik, hogy te úgy szórakozhass, ahogyan szeretnél.

Bika – Dinamikus személyiség vagy, ezért a nyár koncerteket és fesztiválokat tartogat számodra. Új helyeket fedezhetsz fel barátaid társaságában. Igyekezz mindig kényelmesen öltözni, védekezni az erős napsugárzástól, hiszen bőröd érzékeny. A befektetett munkád biztosít annyi pénzt számodra, amennyire szükséged lehet ezen terveid megvalósítására.

Ikrek – Új személyiséged van kialakulóban, mely sokkal erősebb és tekintélyt parancsolóbb a réginél. Ezért ezen a nyáron még dolgoznod kell rajta, kipróbálni mindent, mindaddig, amíg önmagadra találsz. Erre a legjobb módszer a meditáció, de bármit kipróbálhatsz, amiről úgy érzed, hogy segíthet a célod elérésében.

Rák – Idén nyáron nagy esélyed van művészi hajlamaid fejlesztésére. Kreatív egyéniség vagy, aki megtalálja rejtett szenvedélyeit, legyen az éneklés vagy akár a festészet. Mindez komoly változásokat eredményez majd az életedben.

Oroszlán – Egy stresszel és munkával teli időszak után, megérdemled, hogy egy medence partján lazíts a nyár folyamán! Mindezt természetesen barátaid társaságában tedd, ha van rá módod!

Szűz – Ezen a nyáron igyekezz kevesebbet dolgozni és több időt tölteni a családod társaságában. Nem minden a munka, hiszen az idő telik és az együtt töltött percek emléke felbecsülhetetlen érték, melyet semmi nem kárpótolhat.

Mérleg – Ha az elmúlt években a pihenésé volt a főszerep, ideje, hogy ezen a nyáron, a karriereden dolgozz! Ez nem azt jelenti, hogy minden idődet munkával töltsed, csak igyekezz kihasználni minden adódó lehetőséget. Az sem árt, ha egy bizonyos területen tovább képzed magad!

Skorpió – Ha az utazások szerelmese vagy, akkor itt az ideje egy világ körüli útnak. Itt lehetőséged nyílik az általad kedvelt fotózásra. Ne menj egyedül, vidd magaddal partneredet is, hogy együtt éljétek meg a szép pillanatokat.

Nyilas – Ezen a nyáron rád talál a szerelem! Ideje megállapodnod és felelősségteljesebb életet folytatnod. Ha párkapcsolatban élsz, készülj számottevő változásokra, mint amilyen egy új, közös lakás vagy esetleg egy gyerek.

Bak – Ideje több időt tölteni a barátaiddal, az alvás helyett. Túl sok időt töltöttél egymagadban mostanában, gondjaid és terveid társaságában. Eljött az idő, hogy esténként szórakozni menj, hogy kikapcsolódj! Ha így teszel, előbb utóbb egy számodra megfelelő partnert is találsz magadnak.

Vízöntő – A nyáron kalandok sokasága vár rád, hiszen folyamatosan túrákon veszel majd részt. Szeretsz minél több időt tölteni a természetben, mely lenyűgöz gyönyörűségével. Azonban arra figyelj, hogy túráid előtt, mindig gyűjts információkat a bejárandó területekről.

Halak – Ha eddig monotonnak tartottad az életed, ez a nyár változást hozhat számodra. Meghívást kapsz különböző szabadtéri eseményekre, ahol befolyásos emberekkel ismerkedhetsz meg. Igyekezz kihasználni ezeket a lehetőségeke, de ne feledkezz meg a lazításról sem!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek