HoroszkópAsztrológia: A december 26-i napfogyatkozás, a csillagok karácsonyi ajándéka

Asztrológia: A december 26-i napfogyatkozás, a csillagok karácsonyi ajándéka

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A gyűrűs napfogyatkozás a Bakban december 26-án szerencsés asztrális esemény, amelynek hatásait mindannyian pozitívan érzékeljük majd.

A Föld bizonyos pontjairól látható tűzgyűrű, amelyről a gyűrűs napfogyatkozás a nevét is kapta, kedvező esemény, amelyet varázslatos és szerencsés időszak követ, ez pedig nagy és előnyös változások lehetőségét hozza el az életünkben. Ígéretes, meglepő kezdetekben lehet részünk, vagy megvalósíthatjuk azokat az elképzeléseket, amelyeket az év első felében vagy akár már régebben terveztünk.

Azok a körülmények is sokat segítenek ebben, amelyek közt a napfogyatkozás végbemegy: élvezi a Bakban lévő Jupiter kedvező hatását, emellett a szintén december 26-án megszülető újhold ajándéka, hogy megerősíti bennünk a megújulás, az újjászületés és a fejlődés iránti vágyat. Ha vannak terveink, álmaink, amelyekről lemondtunk, vagy amelyeket elhalasztottunk, akkor most új módot találunk ezek megvalósítására. Ezeknek a napoknak az elkötelezettsége, erőfeszítése és munkája teljes mértékben megtérül majd.

A magányosak találkoznak valakivel, az egészségünk és a lelkiállapotunk is javul, optimistábbak, energikusabbak és határozottabbak leszünk.

Mivel a jelenség stabil, felelősségteljes, gyakorlatias állatövben történik, tiszta elmével, nagyobb tudatossággal és határozottsággal hozhatunk döntéseket ebben a periódusban.

Különösen a Bak jegy szülötteinek lesz részük rendkívüli, elképesztő eseményekben, de nem csak ők élvezhetik a jelenség kedvező hatásait.

Függetlenül attól, milyen csillagjegyben születtél, mindenképpen kihasználhatod ezeket az előnyöket!

Milyen hatással van rád a gyűrűs napfogyatkozás a csillagjegyed függvényében

Kos

Jó, ha az év utolsó napjaiban kapott személyes vagy szakmai felhívások, javaslatok felkeltik az érdeklődésedet, mert váratlan hasznot húzhatsz belőlük. Egy előléptetés, egy új projekt, vagy egy új kapcsolat megfűszerezheti az életedet december 26-án.

Bika

Ne habozz hangosan kimondani, amit meg tudsz, és meg akarsz tenni. Ezek a dolgok munkavégzés, utazás, karrierépítés formájában is megvalósulhatnak. Ebben az időszakban világosabb képet alkotsz a jövőről.

Ikrek

Ideje, hogy egy kicsit távolabb nézz a jövőbe! Gondold át alaposan, mit szeretnél az elkövetkező időszakban, és figyelj oda a lehetőségekre. Pénzügyek tekintetében nagy szerencséd lesz, nagyobb összeget nyerhetsz.

Rák

Kiéleződnek a megérzéseid, letisztázódnak az információk, és olyan dolgokat fedez fel, amelyek megváltoztatják a személyes vagy szakmai viszonyodat a közeledben lévő emberekkel. Az újonnan kapott hírek függvényében simább és barátságosabb utat választhatsz a jövőbe.

Oroszlán

December 26. nagyszerű időpont, hogy valóra váltsd a legmerészebb álmaidat is. Irigylésre méltó csillagállásnak örülhetsz, amelynek köszönhetően könnyebben és gyorsabban valóra váltod majd az újévi fogadalmaidat is.

Szűz

Mindent sokkal intenzívebben ás tisztábban élsz meg, ezért a választások természetesen jönnek, és elégedett vagy velük. A napfogyatkozás és az újhold különösen érzelmi szinten okoznak számodra meglepetéseket. Függetlenül attól, mit vársz, nem tudod megjósolni, mi következik most.

Mérleg

Az iroda, az autó, és különösen a ház, amelyben élsz átalakuláson, fejlesztésen megy keresztül a következő időszakban. Átalakítod őket, hogy hasznosabbá, barátságosabbá és kedvesebbé váljanak a lelked számára. A napfogyatkozás energiája váratlan ajándékokkal lep meg.

Skorpió

Ez a napfogyatkozás és újhold remek alkalmat adnak arra, hogy javíts a magánéleti és a professzionális kapcsolataidon egyaránt. Tudd meg, mivel elégedetlenek a körülötted lévők, mi bosszantja őket. Ugyanakkor, ha most elvállalsz egy feladatot vagy munkát, az nyereségesnek bizonyul.

Nyilas

Ötleteid könnyen megvalósulhatnak a következő év elején, különösen azok, amelyek a szakmáddal és az anyagi helyzeteddel kapcsolatosak. Még ha az ünnep közelsége el is tereli a figyelmedet, ne hagyd figyelmen kívül az ebben az időszakban megjelenő üzleti ajánlatokat.

Bak

A napfogyatkozás és a december 26-i újhold minden tekintetet rád irányít. Ez egy olyan pillanat, amikor világosan látsz mindent, és belefoghatsz egy nagyobb projektbe. Fogalmazd meg, mit szeretnél, és valaki a segítségedre lehet annak megvalósításában.

Vízöntő

Az energiáidat építő módon használod, hogy átrendezd, vagy megszüntesd azokat a szokásokat és kapcsolatokat, amelyek nincsenek rád jó hatással. Tölts időt azokkal az emberekkel, akik kényelmet és boldogságot hoznak az életedbe, de ne hanyagold el a munkát: igaz, hogy most van az ünnepi szabadság periódusa, de mindaz, amit most megalkothatsz, többet ér majd, mint egy vakáció.

Halak

Itt az ideje, hogy áttérj a következő fejezetre, elfelejtsd a múlt akadályait, legyőzd a félelmeidet, megváltoztasd a hozzáállásodat és a kommunikációdat másokkal. Még ha most nem is érzed magad lendületben, az események kellemes és szerencsés módon lepnek majd meg téged.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek