HoroszkópÁruld el mi a csillagjegyed és én elmondom milyen meghökkentő tulajdonsággal rendelkezel

Áruld el mi a csillagjegyed és én elmondom milyen meghökkentő tulajdonsággal rendelkezel

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Köztudott, hogy a Kos lobbanékony, a Rák érzelmes, a Szűz mindig a tökéletességre törekszik, de ezek az első benyomások közel sem árulnak el mindent egy adott személyről vagy csillagjegyről.

Áruld el mi a csillagjegyed és én elmondom milyen rejtett képességgel rendelkezel

Fedezzük fel együtt a titkos, de ugyanakkor valós tulajdonságait a különböző csillagjegyek szülötteinek!

Kos – Különös érzékenység jellemzi!

Habár a Kos lobbanékony, szeszélyes, nagyon magabiztos és képes hidegvérrel szembenézni bármivel, ennek ellenére gyakran sérül érzelmileg. Könnyű számára fájdalmat okozni, ezért sokszor sír, amikor senki nem látja őket.

Bika – Hirtelen válik féltékennyé!

A Bika hölgy, bár látszólag nyugodt és nem gyanakvó, mégis nagyon szeret birtokolni. A szerelem fizikai bizonyítékai rendkívül fontosak számára, ezért történhet meg, hogy partnere más iránt tanúsított gesztusait nem egyszer félreérti.

Ikrek – Szüksége van a magányra!

Bár kevésbé társasági lény, számára is fontos a szórakozás és a barátok társasága. Befele forduló személyiségének köszönhetően, sokszor szükségét érzi, hogy egyedül töltsön egy kis időt a saját gondolataiba mélyedve.

Rák – Nagy mértékben befolyásolható!

Bár úgy tűnik, hogy mindenre tudja a megoldást és szívesen segít is másoknak, saját döntéseiben mindig bizonytalan. A Rák hölgy bizonytalanságából adódóan elvárja, hogy valaki egyengesse útját.

Oroszlán – Sokat aggódik!

Mivel szereti, ha minden a terv szerint történik, az erős Oroszlán sokszor gyengének tűnhet, tele aggodalommal.

Szűz – Kiszámíthatatlanul romantikus!

Bár a Szüzet kritikusnak, realistának és meggondoltnak tartják, ha egyszer szerelembe esik, felszínre kerül a nagyvonalúan romantikus oldala.

Mérleg – Szereti a csendet!

Mindig mosolygós, barátságos és vidám, ezért barátai is gyakran folyamodnak hozzá tanácsért. A Mérleg azonban szereti eltitkolni magánéletét és ódzkodik olyan döntéseket hozni, melyek kényelmetlen helyzetet teremtenek számára.

Skorpió – Rendkívül szarkasztikus!

Ritkán mondható el róla, hogy vicces, hiszen a humor nem az erőssége. Azonban az irónia fontos jellemzője, melyet sokszor azonban társai nem értenek.

Nyilas – Jellemzője a komolyság!

Bár első látásra úgy tűnik, hogy szereti a kalandot és a szórakozást, kevesen tudják róla, hogy nem felszínes, ellenkezőleg, nagymértékű aprólékosság jellemzi őt.

Bak – Szereti a szórakozást!

Annak ellenére, hogy a komolyság, a munka szeretete, és a nehezen barátkozás jellemzi, szeret néha kirúgni a hámból, és önfeledten szórakozni.

Vízöntő – Titkolja félénkségét!

Bár mindig a figyelem középpontjában van, a Vízöntő hölgy nagyon érzelmes, érzékeny és magába fojtja érzelmeit. Ezeket azonban, a maga köré növesztett ”páncéljai” alá rejti, hogy mások ne láthassák.

Halak – Titkon több figyelemre vágyik!

Sok időt tölt egyedül, saját álmaiban lubickolva, és úgy tűnik, hogy senkire nincs szüksége. A valóságban azonban semmire sem vágyik jobban, mint, hogy valaki kimentse a bizonytalanságából és a nyugtalanságából.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek