HoroszkópApukák horoszkópja: három férfi csillagjegy, aki rajong a gyerekekért!

Apukák horoszkópja: három férfi csillagjegy, aki rajong a gyerekekért!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Köztudott, hogy a nők, genetikai kódoltságuknak köszönhetően, sokkal inkább képesek kimutatni szeretetüket a kisgyerekek irányában, míg a férfiak nagy többsége vonakodik az ezzel kapcsolatos témáktól.

Apukák horoszkópja: három férfi csillagjegy, aki rajong a gyerekekért!

Ugyan ők is szeretik megcsodálni egy többgyerekes család nyújtotta képet, de amikor a családalapítás témáját boncoló beszélgetés elé vannak állítva, igyekeznek diplomatikusan kitérni előle. Azonban vannak olyan férfiak is, akik szívesen eljátszanak a nagycsalád gondolatával és nagyon szeretik is a gyerekeket.

Ez könnyen leszűrhető a férfiak gyerek közelében tanúsított viselkedéséből. Nézzük, melyek azon csillagjegyek szülöttei, akik bármikor bevállalják a családalapítás szépségeit és nehézségeit egyaránt!

A KOS férfi, az egyike azoknak, akik nem tudnák elképzelni az életet gyerekek nélkül. Bár első látásra felszínesnek tűnhetnek, ha családalapításról és gyerekvállalásról esik szó, nagyon érzékenyen érinti őket a téma.

Ők azok, akik nagy családot és egy családcentrikus feleséget képzelnek el maguk körül, ezért életük párját jól meghatározott kritériumok alapján választják meg. Apaként teljes részt vállalnak a gyereknevelés területén, nagyon szeretik együtt tölteni minden szabad idejüket a gyerekekkel.

A RÁK férfi, életét jól meghatározott irányelvek mentén alakítja. Olyan személyiség, aki mindig tudja, hogy mit akar és általában el is éri azokat.

Egy megrögzött családapa, aki nem tudja elképzelni életét egy meleg családi otthon és sok gyerek nélkül. Ő a tökéletes apuka, aki mindig türelmes, aki teljes odaadással neveli a gyerekeket, és akire mindig lehet számítani.

A BAK férfi, azon apukák táborát népesíti, akik készek elkényeztetni gyerekeiket. Mindig büszkeséggel és szeretettel beszél gyerekeiről, és kész mindent megtenni azért, hogy körülöttük forogjon a világ.

Családjáért mindig készen áll bármire, csakhogy ők boldogok lehessenek. Ugyanakkor szerető férj, aki tiszteli és szereti párját, és mindent elkövet, hogy családja biztonságba érezhesse magát.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek