KuriózumAmit először ezen a képen meglátsz, feltárja mire vágysz a szerelemben

Amit először ezen a képen meglátsz, feltárja mire vágysz a szerelemben

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Minél jobban a tudatalattink mélyére ásunk, annál jobban megismerkedhetünk az igazi énünkkel. Lehet, hogy ez előre kissé furcsának és megvalósíthatatlannak hat, viszont sok technika létezik a tudatalattinkban szunnyadó információ felszínre hozatalára.

Az egyik legegyszerűbb módszer a rejtett oldalunk megismerésére az, ha szabadjára engedjük az akaratunkat, a gondolatainkat és keretek, illetve megkötések nélkül spontán kimondjuk, ami a fejünkben jár. Ez tulajdonképpen a tudatalatti vonzódásunkat fejezi ki különböző dolgok ránt. Például ha eléd tartanak kártyalapot, de te mégis a sok közül egyet választasz. Vajon miért?

A következőkben is ehhez hasonló technikával próbáljuk felderíteni a tudatunk rejtett titkait. Egy képet fogsz látni, és csupán annyi lesz a dolgod, hogy mindenféle töprengés helyett egyből mond ki, hogy te mit vélsz felfedezni a képen, mit ábrázol az számodra.

Ne hezitálj, de nézd végig alaposan a képet, majd dönts. Ha idáig ez sikerült, akkor lentebb máris olvashatod, hogy amit felfedezni véltél milyen kapcsolatban áll a tudatalattiddal és mit árul el rólad.

Egy arc

Ha először egy emberi arc képe tűnik fel, akkor sokkal több figyelemre van szükséged, mint amit most kapsz. Folyamatosan úgy érzed, hogy az emberek olyan területekre fordítanak nagyobb energiákat, amelyek meg sem érdemelnék a fáradtságot. Ahelyett, hogy folyamatosan a nagy képet keresnék, ideje lenne kicsit jobban odafigyelni a részletekre, hiszen a te szereteted is a részletekben rejlik, ami felett sajnos sokszor elsiklanak az emberek.

Két gyógyító

Ha először a két gyógyító figura képe szúrt szemet, akkor számodra a szerelem élménye sokkal inkább irányító jellegű, mint amilyen kellene legyen. Úgy érzed, hogy a veled történő dolgok felett teljesen elveszted az irányítást és semmi sem úgy történik, ahogyan azt te szeretnéd. De ne aggódj, ez nem egy olyan dolog, amit nem tudnál orvosolni, a baj csupán az, hogy nagyon nehezen mersz lépni. Szükséged van valakire, aki ott van melletted és erőt ad, amikor feladnád.

A varázsló

A varázsló képe középen fedezhető fel, hosszú kalapja pedig nem véletlenül nyúlik olyan magasra. Ha először ezt szúrtad ki, akkor ideje kicsit jobban megnyílnod a mostani, vagy a leendő párkapcsolatodban. A sok benned rejlő jót, kedvességet mostanában miért nem mered szabadjára engedni? Netán félsz a visszautasítástól? Ne aggódj, mindenkiben ott van az elfogadás, te csak add magad.

A kisbaba

Ha a kisbaba tűnt fel legelőször a képen, akkor most egy igen szűkös időszakon mész keresztül. Valami olyan valamire van szükséged, amit önerőből nehezen tudsz megteremteni. Ha szerelem terén akadnának gondjaid, akkor csak azt tudjuk tanácsolni, hogy ne ölj valami olyasmibe energiát, amiről már az első percben tudod, hogy nem lehet hosszú életű. Kicsit lassíts le, és ismerkedj önmagaddal, tudatosítsd, hogy napról napra fejlődsz és ne aggód, mert amire szükséged lesz, az is idővel megadatik.

Egy kabátos ember

Ha a kabátos ember képe tűnt szembe először, akkor szerelmi kérdésekben a kelleténél többet őrlődsz. Valahogy mindig úgy tűnik, mintha nem kapnád a helyed és mintha nem tudnál egyről a kettőre jutni. Ezen csak úgy segíthetsz, ha teljesen megváltoztatod az életfelfogásod, másképp tekintesz a mindennapjaidra és kicsit jobban megnyílsz a világnak.

Fotó: Oleg Shuplyak

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek