KuriózumAmikor a nő már nem szereti a férfit, ezt a 8 dolgot...

Amikor a nő már nem szereti a férfit, ezt a 8 dolgot érzi!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egyesek azt mondják, hogy a szerelem 3 évig tart, míg mások esküsznek rá, hogy egy életen át. Bármennyi ideig is tartson, az évek során változik, átalakul, kialszik, majd újra fellángol.

Vannak jelek, amelyek arra utalnak, hogy a szerelem görbéje éppen lefelé ível! Lássuk melyek ezek!

1. A közös étkezés már nem kellemes

Már csak egy rutinos tevékenység az étkezés, nincs romantikus vacsora, vagy hosszú, elnyújtott, többfogásos ebéd. Sőt, vannak olyan szokások, mint pl. a csámcsogás, amely idegesítővé válik egy idő után. Az is egy árulkodó jel, ha már nincs miről beszélgetni ebéd közben.

2. Már nem aggódik azon, hogy minden rendben van-e

A nők általában aggódnak azért, hogy rendben van-e a kapcsolatban minden, azonban egy idő után, ha már ez a dolog egyáltalán nem érdekli, sőt inkább csak a saját dolgaival foglalkozik, akkor azt jelenti, hogy kezd elmúlni a szerelem.

3. Búcsúzáskor nem érez semmit

Amikor a férfi elmegy otthonról, és a nőt egyáltalán nem érdekli, hogy hová megy, és meddig marad, az már aggodalomra ad okot.

4. A férfi már nem kap főszerepet a nő gondolataiban

Ez egy elég szomorú tény, nem gondol túl sokat már a nő a párjára, sőt, a jövőbeli terveiben sincs túl nagy jelentősége.

5. Amikor reggel ébredés után nem is néz rá

Egy reggeli puszi, “hogy aludtál, drágám”, vagy a közös kávézás még természetes a kapcsolat elején. Azonban, ha már észre sem veszi a nő, hogy párja ott van mellette, akkor az a szerelem nagyon kihűlt.

6. Amikor jó az egyedüllét, nem hiányzik a férfi

Ha úgy érzi, hogy sokkal jobb akkor, amikor a férfi nincs ott, akkor azt jelenti, hogy a nőnek sokkal több szabadidőre van szüksége.

7. Amikor rájön, hogy mennyivel könnyebb az élet, ha a párja nincs vele

Rájön, hogy nincs szüksége a boldogsághoz a partnerére, sokkal jobban tudja élvezni az életet egyedül, és szebbnek látja az életet.

8. Új szerelem ébred

Elkezd ábrándozni egy másik férfiról, a jövőbeli terveiben már nem szerepel a mostani párja.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek