OtthonÁlmaink gardróbja a hálószobában

Álmaink gardróbja a hálószobában

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Amikor elsőre azt halljuk, hogy a gardróbok csúcsa manapság beépített televíziókészülékkel kerül a piacra sokunknak nem az esztétikum jut eszébe először, hiszen amikor a szépség és a technika találkozik, általában valamelyik oldal háttérbe szorul.

Dama-TV-wardrobe

Nem így történt a Presotto esetében. A Tecnopolis szekrényrendszer forradalmasította azt az elképzelést, ahol a kiemelkedő esztétikai megjelenés egyesül a maximális funkcionalitással.

A Pressoto egyike azon kevés cégnek, aki képes olyan könnyű, ellenálló, rugalmas és nyomódásmentes szerkezetet létrehozni, amellyel elkerülhetjük az ilyesfajta bútoroknál fennálló tipikus egyensúlyhiányt.

A Dama TV gardrób tervezői úgy oldották meg a kábelek elvezetését, hogy azok semmiféle akadályt nem jelentenek a szekrény használata közben. Tehát a szekrény mélyén nyugvó ruhákat is ki tudjuk venni tévénézés közben.

Tecnopolis_54_55

Tecnopolis_70_71

Ebben a bútorban tökéletesen párosul a természetesség és a legfejlettebb technológia. A lágy tapintású fafelület visszarepít minket egy régen vágyott világba, az ajtóba beépített Loewe televízióval viszont a jövő nyílik meg előttünk.

A Presotto csúcsgardróbja számos olasz és európai gyártó bútorával együtt megvásárolható az Art of Home Lakberendezési Szalonban, Budaörsön.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek