HoroszkópAktiválódik a bőségáramlat, teljesülnek a kívánságok! Megnyílik a 8/8-as Oroszlán-kapu!

Aktiválódik a bőségáramlat, teljesülnek a kívánságok! Megnyílik a 8/8-as Oroszlán-kapu!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ebben az időszakban bármit kívánsz, valósággá válik. Vigyázz, hogy mit kívánsz! Augusztus 8-án aktiválódik az Oroszlán-kapu, ez egy kivételes kozmikus pillanat, amely az energetikai megnyilvánulás magas potenciálját rejti magában, segít beteljesíteni a legnagyobb álmokat.

Az Oroszlán-kapu minden év augusztus 8-án nyílik meg, amikor a Nap az Oroszlánban, a Szíriusz csillag (a szabad szemmel látható legfényesebb csillag az éjszakai égbolton), az Orion öve (egy az Orion csillagkép, amely három nagyon fényes csillagból áll) és a Föld bolygó egybeesik.

Ez egy igen fontos asztrológiai pillanat, mivel megnyitja egy erőteljes megnyilvánulási portál lehetőségeit, és nagyon intenzív energetikai lenyomata van.

Ha tudatában vagyunk, és megfelelően használjuk a bőségenergiákat, akkor most sokkal több bőséget vonzhatunk magunkhoz, mint amennyit eddig valaha el tudtunk volna képzelni.

Nem véletlen, hogy az asztrológusok a 8-as számhoz a bőséget kapcsolják, hiszen az oldalra fordított 8-as a végtelen szimbólumhoz hasonló. A 8-as hídként is működik az anyagi világ és a szellemi világ, a konkrét és a megfoghatatlan között.

Az Oroszlán jegyben lévő Nap kreativitást, energiát, erős fényt, merészséget, büszkeséget, méltóságteljes magatartást von maga után. Akaratot, önkifejezést, önbizalmat sugall. A Szíriusz az asztrológiában a bőséghez, szenvedélyhez, becsülethez és hírnévhez is kötődik, belső szabadságot és egy rendkívül fejlett technológiát is képvisel.

Az Oroszlán-kapu lehetőséget ad a változásokra, hogy fejlődjünk, mozgásba lendítsük az Univerzum kerekeit, hogy erősebbek, merészebbek legyünk, hogy biztosabbak legyünk abban, hogy mit akarunk, és fejezzük ki a legnagyobb álmainkat. Ha van egy titkos vágyad, ami már nagyon régóta ott a lelkedben, akkor itt az ideje, hogy hagyd kiteljesedni.

Az Oroszlán-kapu megnyitja az energiaközpontjainkat, új ötletekkel tölthet fel, segíthet jobban és gyorsabban igazodni önmagunkhoz és az univerzumhoz, kibővíti a tudatunkat. És ha sikerül kapcsolódni lényünk mélységéhez, könnyebben békét találhatunk önmagunkban és a külvilágban is magunkon belül és kívül.

Ebben az időszakban sokkal fejlettebb lesz az intuíció, ezért különösen figyelj a jelekre, üzenetekre. Mivel a Szíriusz a fénylények és a túlvilági lények birodalma is, a látható és a láthatatlan világ közötti hidak is megnyílhatnak néhány másodpercre.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek