Testbeszédünk többet elárul rólunk, mint amennyit gondolnánk. Egy olyan egyszerű dolog is, hogy hogyan tartunk egy írószert, sok mindent elmond személyiségünkről.

Végezd el az alábbi egyszerű tesztet, és közelebb kerülhetsz önmagadhoz. Fogj a kezedbe egy írószert, és nézd meg, hogy az alábbi képek közül melyik olyan, mint a te kéztartásod, majd olvasd el az elemzést.

A.) A mutató-, a középső és a hüvelykujj között

Ha így tartod az írószert, akkor az a fajta ember vagy, aki mélyen elemzi mindig a dolgokat, és szeret odafigyelni a legapróbb részletekre is. Ez a fajta tulajdonságod a régebbi élettapasztalatokból alakult ki, ezért van az is, hogy a kapcsolatban nagyon fontos számodra a tisztelet. Amikor a partnered bebizonyítja, hogy mennyire fontos vagy számára, kicsit felengedsz, és megmutatod a sokkal vidámabb oldaladat is.

B.) A mutató-, és a hüvelykujj között

Ha így tartod a tollat, kissé titokzatos személy vagy. Született kíváncsisággal rendelkezel, éppen ezért sem szem szab gátat abban, hogy megtudd vagy elérd, amit szeretnél. Ez a szenvedély átterjed arra is, ahogyan éled életedet, fontos számodra a kaland és a szenvedély. Sokan azt gondolják, hogy nem tudsz két lábbal megállni a földön, a szeretteid tudják, mennyire hűséges, kitartó és nagylelkű vagy. Intenzívek az érzelmeid, ezért sokszor mélyen legbelül nagyon szenvedsz, de mások érdekében félreteszed a saját fájdalmad.

C.) Középső- és mutatóujjak között

Ha így tartod a tollat, akkor olyan személy vagy, aki könnyen kapcsolatot alakít ki másokkal. A belőled áradó természetesség és empátia elsősorban az, ami vonzza az embereket. Sokszor próbálod magadba folytatni a túláradó érzelmeidet, próbálod teljes mértékben megélni a jelen pillanatot. Egy igen ritka belső egyensúllyal rendelkezel, olyan partnert keresel, aki nem csak támasz számodra, hanem akivel együtt élvezheted az élet értékes pillanatait.

D.) A hüvelykujj ráborul a mutatóujjra

Ha így tartod a tollat, akkor nagyon kedves és együttérző személy vagy. Akkor is mosolyogsz, ha mélyen legbelül valami éppen nyomaszt. A hozzád közelállók tudják, hogy mindig lehet rád számítani, a legfontosabb számodra a szeretteid boldogsága. Azt viszont nem tűröd, hogy bárki megbántsa a szíved, ha kell mindennél és mindenkinél erősebb tudsz lenni, és kiállsz magadért.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.