KoktélA vőlegény a karjában vitte oltár elé menyasszonya ikertestvérét, hogy ő is...

A vőlegény a karjában vitte oltár elé menyasszonya ikertestvérét, hogy ő is menyasszonynak érezhesse magát

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Amikor Morgan Watkins az ohiói Marysville-ből úgy döntött, feleségül megy élete szerelméhez, tudta, hogy ikertestvérének, Macynek is szerepet szán a szertartáson, és miután megbeszélte a dolgot a vőlegényével, örömmel osztozott meg a rivaldafényben húgával, akivel egész életükben elválaszthatatlanok voltak.

Morgan és Macy ikertestvérek, de mégis feltűnő különbségek vannak közöttük: Macy, aki valamilyen fogyatékossággal született – bár az orvosok soha nem tudták pontosan megállapítani ennek okát – mindig is kisebbnek, fiatalabbnak tűnt nővérénél. A szülők egy idő tán beletörődtek abba, hogy nem kaptak pontos diagnózist, és elfogadták Macyt, olyannak, amilyen.

A nővérek egészen kiskoruk óta legjobb barátok is voltak, és mindig mindent együtt csináltak. Amikor Morgan 2015-ben, még tinédzserként megismerte későbbi férjét, Brian Altiert, ugyanolyan fontos volt neki, hogy bemutassa őt az ikertestvérének, mint a szüleinek, és szerette volna, ha Brian tudja, milyen fontos szerepet tölt be Macy az életében.

Fotó: Morgan Altier/Facebook

Morgan és Brian 6 év randevúzás után eljegyezték egymást, és izgatottan készültek az esküvőjükre. A menyasszony úgy érezte, úgy helyes, ha az ikertestvére is részese a különleges napnak, hiszen egész életükben mindent együtt csináltak. Hosszas gondolkodás után az az ötlete támadt, hogy Macy vele együtt lehetne menyasszony, és mivel Briannek is tetszett az ötlet, meg is valósították azt.

Az online esküvői meghívóban a következő szöveg állt: „Mint olyan, a mai nap nemcsak arról szól, hogy Morgan oltár elé sétál, hanem arról is, hogy megossza ezt a tapasztalatot ikertestvérével, miközben elkezdi élete következő fejezetét, olyan lehetőség ez, ami máskülönben nem lenne lehetséges.”

2021. október 1-jén, az esküvő napján, a nővérek gyönyörű hófehér ruhát öltöttek, és olyan szívmelengető pillanatokban osztoztak, amiket soha nem felejtenek el. Brian a karjába vette leendő sógornőjét, és az oltár elé sétált vele.

Fotó: Morgan Altier/Facebook

A pillanatot videón is megörökítették, és a felvételen egyértelműen látszik, milyen büszkén tartja a karjában a vőlegény Macyt, aki nagyon élvezte a pillanatot, miközben a vendégek állva tapsoltak.

„Azt mondtam neki, Mace, nézd csak, ezek az emberek azért jöttek, hogy lássanak téged. És akkor felült a karomban, és egyszerűen csak kiélvezte a pillanatot” – emlékezett vissza Brian.

Morgan rendkívül büszke volt vőlegényére, aki ezzel a gesztussal bebizonyította, mennyire megértő és gondoskodó. A menyasszony a TikTokon is megosztotta a rövid videót, ahol azóta már több mint 74 millióan látták azt, és rengeteg hozzászólás is érkezett.

Fotó: Morgan Altier/Facebook

„Hölgyeim és uraim, ilyen egy IGAZI úriember.” – írta az egyik felhasználó, Briant dicsérve.

„Milyen kedves! Mindenképpen érdemes megtartani. De te is önzetlen ember vagy, Morgan. Isten áldjon benneteket!” – tette hozzá egy másik hozzászóló.

„Ez az igazi testvéri szeretet. Megosztottad a nővéreddel a nagy napodat, és milyen nagyszerű férjed van!” – állt egy harmadik hozzászólásban.

@morgan.altier3 My twin sister who has special needs came down at my wedding with my fiancé, now who I call my husband. I wanted her to have her special moment as a bride like her twin sister. I will forever cherish this! Look at how her just looking around at everyone like she’s on her throne ???????? this is why I fell in love with him bc he loves her as much as I do. #weddingtiktok #love #twins #marryme #lovestory #youarethereason #tiktok ♬ original sound – Morgan Watkins

Mit gondoltok a vőlegény gesztusáról?

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek