KoktélA világ legidősebb nője, Kane Tanaka most ünnepelte a 119. születésnapját!

A világ legidősebb nője, Kane Tanaka most ünnepelte a 119. születésnapját!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ükunokája, Juno Tanaka, a közösségi médiában osztott meg képeket a Guinness-rekorder hölgyről, aki kedvesen integet, mosolyog és egy békejellel pózol. A világ legidősebb nője 2022. január 2-án, vasárnap töltötte be a 119. életévét, a japán fukuokai idősek otthonában. Kane Tanaka kedvenc italával, egy üveg Coca-Colával koccintott a nagy napon.

“Remek teljesítmény: betöltöttem a 119. életévet. Büszke vagyok, hogy elértem ezt az életkort” – olvasható a Twitterre feltöltött bejegyzésben.

Az idős hölgy 119. születésnapjára egy üveg személyesre dizájnolt Coca-Colát kapott, és egy képernyőképet a saját Wikipédia-oldaláról. “Hálás vagyok az ajándékért” – mondta a közel 120 éves nő. Kane kedvenc itala, a Coca-Cola, csak 16 évvel idősebb, mint ő. Tanaka imádja a csokoládét, és annak érdekében, hogy az elméje aktív maradjon, számrejtvényeket fejt.

Kane Tanaka 119 éves

Az 1903-ban született Kane Tanaka hivatalosan is a világ legidősebb élő ember lett, miután a Fülöp-szigeteki Francisca “Lola” Susano 124 éves korában, 2021. novemberében elhunyt.

A 119 éves nő a hetedik volt a kilenc testvér közül, 19 éves korában ment férjhez. Mialatt férje és legidősebb fia a második kínai-japán háborúban harcolt, ő keményen dolgozott egy tésztaboltban, hogy eltartsa családját.

Kane Tanaka kedvenc itala a Coca Cola

Az idei születésnap nagy esemény volt Kane Tanaka számára, a korlátozások miatt sajnos nem ünnepelhetett együtt a családjával.

Családtagjai minden lehetséges módot megragadtak, hogy online kifejezhessék jókívánságaikat, és remélik, hogy hamarosan személyesen is ünnepelhetnek.

“Remélem nemsokára együtt ünnepelhetünk, és még sokáig jó egészségnek fog örvendeni” – osztotta meg 62 éves unokája, Eiji.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek