KuriózumA tudomány megmagyarázza, hogy miért van szükségünk a negatív energiákra is!

A tudomány megmagyarázza, hogy miért van szükségünk a negatív energiákra is!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A körülöttünk vibráló energiák alakítanak mindent, legyen szó akár a látható, akár a láthatatlan dolgokról. Energiából született a bolygónk, a csillagok és természetesen mi, emberek is. Nikola Tesla ezt úgy fogalmazta meg, hogy „Ha megakarod érteni az univerzum titkait, gondolj az energiára, a frekvenciára és a rezgésre.”

A tudomány megmagyarázza, hogy miért van szükségünk a negatív energiákra is!

1918-ban Max Planck, a történelem egyik legkiemelkedőbb fizikusegyénisége felfedezte a kvantumenergiát. A kvantum jelenti a bennünket körülvevő dolgok legkisebb tömegegységét. A kvantumenergia kvantumrészecskék formájában jöhet létre, melyek nem másak, mint protonok és elektronok. Ezek biztosítják az energiáját mindennek, amikkel csak kapcsolatba tudunk kerülni. Az öntudatot úgy is meghatározhatjuk, mint a külső és belső események egységes felismerését és ismeretét.

De hogyan is kapcsolható össze a kvantumenergia a tudattal?

Biológiailag az agy elektromos jelekkel kommunikáló szerv. Ezen elektromos jelek küldése pedig csakis egy elektromágnesen közeg közvetítésével jöhet létre, ami magába foglalja a kvantumrészecskéket is. Tehát az öntudat, a külső és belső történések egyidejű felismerése nem más, mint kvantumenergia.

Hozd egyensúlyba a pozitív és negatív energiákat

Mindenkinek ismerősen csengnek még 9. osztályból a proton, elektron kifejezések. Emlékezzünk csak vissza kicsit a régi kémiaórákra: ezek képesek semlegesíteni is egymást. Ugyanez a helyzet az Univerzumban lévő energiákkal is.

Vegyük úgy, hogy az Univerzum pozitív töltésű részecskékből épül fel, viszont ezek között a részecskék között negatív töltetű vonzás van. Ennek értelmében a pozitív részecskék semlegesítik a negatív részecskéket és az eredmény: egy semleges energiájú Világegyetem.

Lépjünk túl a fizikán

Sok tudós véli úgy, hogy annak ellenére, hogy a hívők és a nem hívők, a materialisták és a spiritualitásban hívők sosem fognak egyetérteni, mégis a világ harmóniája ebből a pozitív-negatív kettősségből épül fel. Minden azon múlik, mennyire tudjuk megteremteni az egyensúlyt, hiszen a Ying-Yang is ezen egyensúly elvén működik.

Ezért a negatív dolgokat is fogadd el, mert azok is hozzájárnak az élethez. Légy nyitott a pozitív energiákra és hálával élj meg mindent, ami veled történik.

„Minden, ami a fizikai világban megjelenik, az összeköttetésben van egy láthatatlan energiaáramlással.”Nan Lu.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek