KuriózumA tudatalattink a gondolataink őrzőangyala!

A tudatalattink a gondolataink őrzőangyala!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Figyeljünk rá, hiszen hatalmas potenciál van benne!

Az emberi elme a világ egyik legnagyobb rejtélye! Évszázadokkal ezelőtt még elképzelhetetlennek tűnt volna ez az elmélet, de ma már bizonyított, hogy bármi, amit gondolunk, valósággá válik, éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy pozitív vagy negatív gondolatokat forgatunk a fejünkben nap, mint nap.

A világ legnagyobb hatalma a fejünkben rejlik. Ha szert teszünk arra a hihetetlen erőre, amit a gondolataink programozása által érhetünk el, átalakíthatjuk az egész személyiségünket és világunkat.

A Román Hipnózis Egyesület elnöke, Eugen Popa hipnoterapeuta szerint a tudatalattink éjjel-nappal aktív, függetlenül attól, hogy éppen mit csinálunk. Életünket 95%-ban irányítja, sőt a születésünk utáni első hat évben a tudatalatti sokkal erősebb, mint a tudat.

A tudatalattink mindent szó szerint értelmez, nem “gondolkozik”, ez a tény magyarázatot adhat arra a kérdésre, hogy miért ugrik ki a szívünk egy horrorfilm nézése közben, annak ellenére, hogy tudjuk, ez csak egy film.

Ha valamitől rettegünk, vagy nagyon a szívünkön viselünk egy dolgot, az minden bizonnyal be is fog következni. A bennünk lezajló negatív párbeszédek nagyon károsak, törekedjünk arra, hogy tudatosan pozitív tartalommal töltsük meg gondolatainkat.

“Sokan hisznek az őrangyalokban, úgy tartják, hogy, ha rossz az életük, akkor majd az őrangyalok segítenek megoldani a problémákat. Amikor azt mondjuk, hogy “az életünk borzasztó” vagy “rossz a munkánk”, akkor majd az őrangyalok segítenek. Az igazság azonban az, hogy, amilyen tartalommal megtöltjük az életünket, elménket olyan lesz az is. Mi magunk hívjuk életre a gondolatokat, és ezáltal beteljesítjük a valóságot. Hányszor mondjuk azt a tükörbe nézve, hogy “csúnya vagyok, meggyötört vagyok, kövér vagyok”? Erős negatív érzelmeket táplálunk önmagunk iránt, félelemmel, szorongással, szomorúsággal töltjük fel önmagunk. A mi őrangyalunk a tudatalattink” – mondja Eugen Popa hipnoterapeuta.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek