LélektárA tél utolsó Teliholdja! Visszatérünk a legbelső énünkhöz, a rosszat a gyökerében...

A tél utolsó Teliholdja! Visszatérünk a legbelső énünkhöz, a rosszat a gyökerében fojtsuk el!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Képesek vagyunk arra, hogy irányítsuk az életünket, a döntés a mi kezünkben van. Február 24-én van a tél utolsó Teliholdja, a titokzatos energia arra szólít fel, hogy mélyebbre ássunk magunkban, és készüljünk fel az újrakezdésre.

Ideális időszak ez a megtisztulás és az átalakulás rituáléjának gyakorlására, a negatív energia felszabadítására, hogy teret adjunk új és fényesebb dolgoknak az életünkbe.

Kapcsolódás a Telihold energiájához!

A Telihold mindig lehetőséget ad arra, hogy mágikus energiájával kapcsolódjunk az új kezdetekhez. A megtisztulás és átalakulás rituáléjának gyakorlásával felszabadulhatunk a múlt terhe alól, és felkészülhetünk egy ígéretekkel és lehetőségekkel teli jövőre.

A rituálé megkezdése előtt fontos, hogy kapcsolatba lépjünk a Telihold energiájával. Keressünk egy csendes helyet a természetben vagy a háznak egy olyan sarkában, ahonnan jól látjuk a Holdat az égen. Üljünk csendben néhány pillanatig, lélegezzünk mélyeket, és összpontosítsunk a fényére. Érezzük, hogy teljes egészében átjár a nyugalom.

Felkészülés a rituáléra

Hozzávalók:

  • egy fehér vagy ezüst gyertya, amely a tisztaságot szimbolizálja;
  • egy tál víz, amely a tisztító erő elemét jelképezi;
  • füstölő vagy szárított gyógynövénycsomó, például zsálya vagy bazsalikom, az energetikai tér tisztítására;
  • egy napló vagy papírlap, amire leírjuk, hogy mit szeretnénk elérni, újrakezdeni.

A rituálé

A tér tisztítása:

Kezdjük a tömjén vagy gyógynövények meggyújtásával, és járjuk be az otthonunkat, hogy a füst tisztító hatása érvényesülhessen. Különösen azokra a területekre koncentráljunk, amelyekről úgy érezzük, hogy inkább fel vannak telve negatív energiával.

Szándékok megfogalmazása:

Álljunk a gyertya és a vizes tál elé. Csukjuk be a szemünket, és hagyjuk, hogy az elménk elcsendesedjen. Ezután összpontosítsunk a jövővel kapcsolatos szándékainkra. Írjuk le ezeket a szándékokat a naplóba vagy a papírra.

Tisztító rituálé:

Miközben tartjuk a gyertyát, képzeljük el, hogy fehér vagy ezüst fénye megtisztítja az egész lényünket eltávolítva minden negatív energiát vagy blokkot. Ezután mártsuk bele az ujjainkat a vizes tálba, és jelképesen mossunk kezet, érezve, hogy a víz megtisztít és felélénkít.

Megújulás és átalakítás:

Nézzünk fel a Teliholdra, érezzük, hogy kapcsolódunk annak erőteljes és megnyugtató energiájához. Csukjuk be a szemünket, és képzeljük el, hogy körülvesz és megóv az erőteljes fénye. Közben gondolatban mondjuk el: “Nyitott vagyok és kész vagyok a változásra. Üdvözlöm az új kezdetet és az összes áldást, amit hoz az életembe.”

A rituálé befejezése:

Köszönjük meg a Teliholdnak és a rituáléban résztvevő összes elemnek az útmutatást és a támogatást. Fújjuk el a gyertyát, és zárjuk le a rituálét egy mély lélegzettel és hálával a szívünkben.

Folytatás elmélkedésen és cselekvésen keresztül:

A rituálé befejezése után szánjunk időt arra, hogy átgondoljuk a megtapasztalt dolgokat, írjuk le, hogyan éreztük magunkat. Az előttünk álló napokban és hetekben továbbra is koncentráljunk a megújulásra.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek