HoroszkópEzt a 4 csillagjegyet érinti leginkább a 2024. február 24-i Telihold a...

Ezt a 4 csillagjegyet érinti leginkább a 2024. február 24-i Telihold a Szűzben

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Február 24-én érkezik a tél utolsó Teliholdja a Szűz jegyében. Mivel a Hold oppozícióban lesz a Szaturnusszal, ez az időszak nehéznek és érzelmesnek tűnhet, de jó alkalom a gyógyulásra, és arra, hogy ne fókuszáljunk annyira a tökéletlenségekre. A most kapott energiát próbatételnek érezhetjük, különösen a Vízöntőben járó Plútó miatt, amely fejlődésre kényszerít bennünket.

Ezt a 4 csillagjegyet érinti leginkább a 2024. február 24-i Telihold a Szűzben

A változó csillagjegyek (Ikrek, Szűz, Nyilas, Halak) fogják a legerősebben érezni ezt a holdfázist. A Hold arra ösztökéli ezeket a jegyeket, hogy a sikerre összpontosítsanak, és tovább építkezzenek – most nincs helye az önkritikának, ha győzni akarnak. Tanulniuk kell a leckékből, és folytatniuk kell a személyes fejlődést.

1. Szűz

Az elszalasztott lehetőségek már a múlthoz tartoznak, mivel ez a holdfázis új módszereket hoz, amelyekkel közelebb kerülhetsz az álmaidhoz. A te jegyedben felragyogó Telihold nem akarja, hogy hátrafelé nézz, ehelyett koncentrálj inkább a jelenre. Zárd le a régi fejezeteket, és a következő Újholdkor kezdj el egy újat.

Az, hogy a Szaturnusz szembennállásban van, kihívásokkal teli kezdetet eredményezhet, de ha legyőzöd az akadályokat, és tovább haladsz előre, meglátod, hogy a kemény munka megtérül majd.

A múlt azonban mindig eszköz lehet a számunkra, hiszen segíthet az önbecsülésünk építésében, ha az elvégzett munkára összpontosítunk, és arra, hogyan használhatjuk fel a tanultakat, hogy bölcsebben és belátóbban kezdjük újra. A Szüzeknek el kell kezdeniük egy kicsit több optimizmust tanúsítani, és el kell fogadniuk azt, akik, valamint azt, akivé válnak.

2. Nyilas

Ez a holdfázis a személyes horoszkópod legmagasabb pontján történik, és egy sarkalatos időszakot indít el, amikor láthatod munkád gyümölcsét, és elgondolkodhatsz a sikereiden. A Hold arra ösztönöz, hogy tartsd fenn a győztes gondolkodásmódot, még akkor is, ha nem érzed úgy, hogy olyan messzire jutottál, mint szerettél volna.

Mivel a Plútó a Vízöntőben erőteljes átalakulást hoz az önkifejezésedbe, most felhasználhatod a tanulságokat, hogy segítsenek kiépíteni azokat a tartalmas kapcsolatokat az életedben, amelyek továbbra is inspirálnak és segítenek majd a személyes fejlődésedben.

Lehet, hogy van egy projekt, amelyet még akkor kezdtél el, amikor a Szaturnusz a Vízöntőben járt, és ami most visszatérhet az életedbe. Ennek a munkának az átdolgozása most könnyebb lehet, mivel már korábban kialakítottál egy tervet. A Hold arra ösztönöz, hogy bízz az általad létrehozott munkában, hogy amikor a Halakban járó Újhold elérkezik, folytathasd ezt az utat a megerősödés felé.

3. Halak

Mivel a Telihold a kapcsolathoz kötődő házadban történik, ez a romantikus partnerek és a barátok megértésének ideje. Ki fogsz lépni a komfortzónádból, mivel a kommunikáció most elég nagy kihívást jelenthet, azonban a Jupiter és a jegyed által alkotott szextil segít, hogy némi önbizalomra lelj.

Ha tisztázni szeretnél dolgokat, vagy meg kell bocsátanod valakinek, most megteheted. Az elmúlt egy évben a saját átalakulásodon mentél keresztül, mivel a Szaturnusz még mindig a te jegyedben állt, és arra késztetett, hogy érettebbé válj, ami az elmúlt időszakban kialakított kapcsolataidon is meglátszik.

Ez a Telihold rávilágít a fejlődésre, amin keresztülmentél, és nagyobb önbizalmat kapsz, hogy olyan témákkal is foglalkozz, amik egy évvel ezelőtt még nyomasztónak tűnhettek a számodra. Ez a nagyobb átláthatóság és a megbocsátás időszaka.

4. Ikrek

A Hold a Szűzben a gyökereidre, az otthonodra és a karrieredre irányítja a figyelmedet, és arra késztet, hogy foglalkozz az érzelmeiddel. Itt az ideje, hogy felelevenítsd a karriereddel kapcsolatos céljaidat és múltbeli álmaidat. A Hold néhány további lehetőséget ad arra, hogy nyomon követhesd az elképzeléseidet, és szilárdabb alapokat teremthess azoknak. A Szaturnusz Halak jegyében való átvonulásával megtapasztalhattad, hogy szervezettebb és fegyelmezettebb is tudsz lenni.

A Szaturnusz azt is átalakíthatta, ahogyan az álmaidra tekintettél; az ambícióid sokat fejlődtek. Jobban kapcsolódsz a célodhoz, és ez a holdfázis lehetővé teszi, hogy tovább emelkedj a kívánt magasságok felé. Ez egy olyan időszak, amikor közelebb kerülhetsz az álmaidhoz, de egy adag gyakorlatiasságot is kapsz, ami hozzásegít az áttörésekhez, különösen a Halakban felkelő Újhold után.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek