HoroszkópA születési hónapod elárulja, hogy milyen sors vár rád az életben!

A születési hónapod elárulja, hogy milyen sors vár rád az életben!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A hónap, amelyben születtél sokat elárul a személyiségedről, a stílusodról, a karakteredről. És, ha kíváncsi vagy, hogy melyek lehetnek ezek, akkor olvasd el az alábbi összeállítást, vagyis a te születési hónapodhoz tartozó leírást.

A születési hónapod elárulja, hogy milyen sors vár rád az életben!

Január

Ambíciós személy vagy, aki komolyan veszi a munkáját, az életet. Szeretsz új dolgokat megtanulni, és másokkal is megosztod a tudásodat. Gyakran megesik, hogy másokat kritizálsz, észreveszed másban a hibát, a gyenge pontját, ezért nincs olyan sok barátod. A párodat viszont boldoggá tudod tenni. Kreatív vagy, nagy szabadságvággyal.

Február

Intelligens vagy, de a hangulatod gyakran ingadozik. Jellemző még rád a lojalitás, az őszinteség. Imádod a szabadságot, szeretnéd, ha jobban élhetnél, azonban nem vagy hajlandó kompromisszumra, hogy feljebb kerül a ranglétrán, inkább magad erejéből szeretnél sikeres lenni. Olykor érzékennyé válsz, amit mások megpróbálnak kihasználni.

Március

Bájos vagy, aki gyakran félénken, visszafogottan viselkedik. Nehezen alakítasz ki baráti kapcsolatokat, sokan titokzatosnak tartanak. Azonban ha valaki elnyeri a bizalmadat, akkor remek barátra talál benned. Nagy az esélyed, hogy híres legyél, gyorsan meggazdagodhatsz, de gyorsan el is veszítheted a pénzed.

Április

Tele vagy élettel, dinamizmussal. Gyorsan hozol döntéseket, de előfordul, hogy később megbánod, hogy elhamarkodtad a dolgot. Szeretsz a figyelem középpontjába lenni, ha valakinek szüksége van rád, ott vagy mellette. Ha kihoznak a sodrodból, hajlamos vagy bosszút állni. Lobbanékony, makacs, de kreatív és szexi is vagy

Május

Makacs vagy, aki hamar kijön a béketűrésből. Ennek ellenére az emberek szeretnek, figyelnek rád, mert mindig világosan és érthetően fejezed ki magadat. Megeshet, hogy a színész, zenész, vagy író pályát választod. A barátaid nagyon fontosak számodra. Ha a természetben lehetsz, ott megtalálod a lelki nyugalmat.

Június

Udvarias vagy, aki mindig odafigyel, hogy mit mond, és azt hogyan teszi. Érzékeny vagy, ha valami szép dolgot látsz, szinte azonnal meghatódsz. Barátságos embernek tartod magad, de könnyű megbántani téged, amit nehezen dolgozol fel. Szereted a humort, a jó ruhákat. Művészlélek vagy, a gyerekeket annyira nem csíped.

Július

Őszinte, vicces vagy, aki könnyen szerez barátokat. Nyugodt természetű vagy, de ha mégis kihoznak a sodrodból, agresszív leszel. Nem vagy bosszúálló, de ha megbántanak sosem felejted el azt, hogy mit tett az illető. Excentrikus vagy, akinek első mindig a család.

Augusztus

Vidám, barátságos vagy, aki imádja a humort, a vicceket. Született vezető válik belőled, bátor vagy, aki mer kockázatot vállalni. Imádsz játszani, de ha valaki felmérgesít, akkor erőszakossá válhatsz. Mindenben a legjobbra törekszel. Nem árt, ha vigyázol az egészségedre, mert a felelősség sok stresszel jár.

Szeptember

Előszeretettel kritizálsz más embereket, rávilágítva a hibáikra, hiányosságaikra. Sokat dolgozol, remek a memóriád. Szereted a rendet, a rendszerezést. Nagyon intelligens vagy, noha hajlamos a depresszióra. A siker is ott van az életedben, de gyakran nem veszed észre, mert mindig, mindent túlbonyolítasz.

Október

Vonzó vagy, kedvességeddel mindenkit leveszel a lábáról. Fontosak a barátaid, de néha egoistán viselkedsz. Könnyű megbántani téged, de hamar összeszeded magad. Szerencsés vagy, és amit elterveztél, azt véghez is viszed. Ha valaki megbánt, akkor azt nem hagyod annyiban. Meg van minden esélyed, hogy a munkahelyeden vezetőszerepet töltsd be.

November

Pozitív ember vagy, tele életszeretettel. Nagyon sok kreatív ötlettel rendelkezel, ezért bármilyen területen megállod a helyed. Problémát az jelenthet, hogy túl érzékeny vagy, így a negatív történések lelkileg megviselnek.

December

Mindent aprólékosan végig gondolsz, kielemzel. Általában szerencsés típus vagy, akire a szerelem is könnyen rátalál. Aktív társasági életet élsz, néha azonban nem vállalod a tetteidért a felelősséget, mert azt gondolod, hogy a szerencse mindig melléd áll. Azonban a siker akkor fog utolérni, mikor rájössz arra, hogy nem minden a szerencsén múlik.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek