HoroszkópA szerelemben balszerencsés csillagjegyek 2021-ben!

A szerelemben balszerencsés csillagjegyek 2021-ben!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy szép és erős kapcsolat 2021-ben számos csillagjegy kívánságlistáján szerepel, de nem mindenkinek lesz esélye kiteljesedni a szerelemben. A katasztrófa akkor is bekövetkezhet, amikor a legkevésbé számítanak rá, és ezen csillagjegyek szülöttei számára rendkívül nehéz lesz ezen túljutni és újra hinni a szerelemben.

A horoszkóp négy csillagjegye számára nehéz napok következhetnek. Azok az emberek fogják elárulni, akikben a legjobban bíztak, és az életük így néhány pillanat alatt összeomlik. Az árulás, a hazugság és a szenvedés átveszi a mosoly, az ölelés és a csók helyét.

A csillagok azt tanácsolják ezeknek az embereknek, hogy minderre egy hatalmas esélyként próbáljanak tekinteni, arra vonatkozóan, hogy újra útnak indulva, megtalálják az igazi lelki társukat. Ezeknek a próbálkozásoknak az a céljuk, hogy segítsenek áttekinteni saját magatartásukat a párkapcsolatukban, és kitalálni azt, ki számít igazán az életükben.

A szerelemben balszerencsés csillagjegyek 2021-ben a következők:

Bak

Nehéz és megtört helyzetbe kerül a párkapcsolata. A feszültségek elsősorban a pénz miatt kezdődnek, és egyszerűen nem sikerül megtalálni a közös nevezőt. Sajnos túl magabiztos ahhoz, hogy észre vegye, hogy partnere lassan más emberek felé fordítja a figyelmét. Úgy tűnik, hogy a Bak 2021-ben rossz döntéseket hoz és végül nagy csalódást fog szenvedni, amikor a kedvese azt mondja neki, hogy a köztük lévő kapcsolat már nem javítható, és a legjobb lenne külön utakon járni.

Halak

Amikor szeret, egész lényével teszi, és nem szívesen látja meg partnere hibáit. Annyira szerelmes, hogy hajlandó emberfeletti áldozatokat is hozni annak érdekében, hogy ne maradjon egyedül. De a szeretett ember iránti megszállottság nem sokat segít az egészséges kapcsolat fenntartásában. Sok tanulság levonható ezekből a szerencsétlen tapasztalatokból. Fel a fejjel!

Vízöntő

A szerelem 2021-ben nem jár szerencsével számára. Olyan emberekhez fordul, akik nem értékelik kellőképpen. Annyira koncentrált egy tartós kapcsolat kiépítésére, hogy nem vette észre, hogy egy mérgező ember karjaiba tévedt. Sajnos, most drágán fog fizetni ezért a választásáért, és akkor is elhagyják, ha úgy gondolja, hogy a dolgok nagyszerűen mennek kettőjük között.

Ikrek

A fő oka, hogy 2021-ben szenvedni fog a szerelemben, nem más, mint saját maga. Bármilyen furcsán is hangzik, eljött az ideje a karmikus adósságok megfizetésének, és az Univerzum úgy jutalmazza, ahogyan megérdemli. Talán elárult valakit a múltban, vagy kettős életet élt egy előző életében. Bármi is legyen a helyzet, most ugyanazon szenvedést kell átélnie, hogy rájöjjön, milyen nehéz egy embernek talpra állnia az elhagyása után.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek