KuriózumA szerelem nem arról szól, amit mondasz, hanem arról, amit teszel

A szerelem nem arról szól, amit mondasz, hanem arról, amit teszel

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Én hiszek az igazi, mély szerelemben. Azt is hiszem, hogy cselekedeteinknek ereje van egy párkapcsolatban. Úgy gondolom, hogy a szerelemben nem a szavak számítanak, hanem a mögöttük rejlő gondolatok.

„Bármennyire fájdalmas is legyen a szerelem, habozás nélkül bele kell vágni, mert ha elkerülöd – ahogy sokan teszik – csapdába esel a saját egódban. Akkor az életed már nem egy zarándokút, nem egy folyó, ami az óceánba ömlik, csupán egy mocsár.”Osho

Ha szeretsz, akkor szeress teljes szívedből. Mondd ki, mennyit is jelent neked. Nézz mélyen a szemébe, és csókold meg szenvedélyesen. Ne kérdezd tőle, hogy ő is ugyanígy érez-e, ne pazarold a szavakat. Ne gyakorolj nyomást egy kapcsolatra, ami magától olyan szépen fejlődik. Ne félj belemerülni az ismeretlenbe. Hagyd, hogy a szíved vezessen.

Ha szeretsz, szeress úgy, mintha minden nap az utolsó lehetne, ami neked adatott a Földön. Mintha ez a pillanat lenne mindened, amid van. Mintha az előtted álló személy lenne a legjobb dolog, amivel valaha találkoztál.

Szeresd úgy, mintha senki más nem létezne rajta kívül a világon. Mintha a lelked egy pillanatig sem bírná ki az ő lelke nélkül. Szeresd úgy, mintha ő lenne minden, amire valaha vágytál.

Szeress anélkül, hogy attól félnél, megsérülhetsz. Képzeld azt, hogy még soha nem érezted a megtört szív fájdalmát, hogy még soha nem érezted, milyen érzés, ha a másik hazudik neked. Szeress úgy, mintha még soha senki nem mondta volna neked, hogy mindennek vége, és soha nem nyílt volna meg a föld a lábad alatt.

Ha szeretsz, szeress szenvedélyesen. A szerelem minden, amid csak van. Ajánld fel minden szeretetedet annak, aki fontos neked. Add neki a szívedet. Add neki a kezedet, a mosolyodat, a lelkedet. Mutasd meg neki ki vagy valójában, minden álarc nélkül. Légy sebezhető.

Ha szeretsz, szeress vágyakozva. Mutasd meg neki, hogy ott vagy mellette. Hallgasd meg. Légy mellette, amikor szüksége van rád, és tervezz vele közös jövőt. Fordíts időt, szeretetet és figyelmet a kapcsolatotokra. Légy lelkes. Élj teljes odaadással, és ne felejtsd el kimutatni, mennyit jelent neked.

Ha szeretsz, szeress tiszta szívből. Szeress mindennel, amid csak van, teljes szívedből-lelkedből. Szeresd mindazért, ami jó benne, és mindazért, ami rossz. Szeresd úgy, ahogy van. Szeresd kevesebb szóval, és több tettel, azzal a vággyal, hogy nap nap után őt akarod választani magad mellé.

Ha szeretsz, szeress igazán, teljes lelkedből. Ne csak darabokat kínálj fel neki a szívedből. Ne játssz a szerelemmel.

Ha szeretsz, szeress, és soha ne is szűnj meg szeretni!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek