Mindannyian arról álmodozunk, hogy egyszer csak rátalálunk arra, akivel képesek lennénk leélni az egész életünket, de megtalálni ezt a személyt igencsak nehéz. Tuskók tömkelegén kell átverekedni magunkat ahhoz, hogy megtaláljuk a tökéletes pasit, és még akkor is kérdéses, hogy passzoltok-e?

A nyár gyorsan elmúlt, úgyhogy már itt is a szeptember, és vele együtt olyan energiák érkeznek, amelyek egyes csillagjegyeket jobban segítenek a pártalálás útján. De kiknek is kedvez a következő időszak?

Bika

A Bika mindig is olyannal akart együtt lenni, akivel szinte minden téren tökéletesen passzolnak. Valaki, aki nagyon közel áll hozzád, most váratlan fordulattal állhat elő, és bevallhatja, hogy gyengéd érzelmeket táplál irántad. De vigyázz, jól figyelj, mert az illető mindezt alig észrevehető formában fogja közölni, ezért legyél résen.

Ikrek

Itt az ideje, hogy szembenézz a valósággal. Köztudott, hogy kissé elrugaszkodsz a földtől, ha a párkeresésről van szó, de a Szeptember energiái most segítségedre lesznek abban, hogy letisztázd, mire van szükséged és hogyan képzeled el a szerelmet. Új lehetőségeket fogsz felfedezni, és olyan emberekkel fogsz találkozni, akikkel meglepő módon egyből egy hullámhosszra kerültök.

Szűz

A Szüzek rendkívül válogatósak a párkapcsolat terén és ez kissé riasztó lehet a jelöltek számára. Ebben a hónapban viszont valamiért képes leszel mindenkiben meglátni a jót. Már nem kapsz annyi kivetnivalót másban, hiszen rájössz a szerelem sokkal több ennél. Türelem és nyitottság fogja jellemezni a következő heteidet.

Vízöntő

Szeptember folyamán kissé visszavonulsz, és alacsonyabb fordulatszámon pörögsz, mint általában, de fog jönni valaki, aki emlékeztetni fog, hogy milyen jó dolog is a társasági élet. Habár, elsőre nem látod meg a potenciált ebben a személyben, kis idő elteltével mégis magával fog ragadni a személyisége.

Halak

Sokat foglalkoztat a romantika és a szerelem, mégis mostanában mintha nem mennének jól a dolgok. Nagyon sok időt töltesz azzal, hogy elemezgeted mások véleményét, miközben a saját gondolataid háttérbe szorulnak. Szeptember erre fog megtanítani, hogy hogyan lehet újra a te világod az első és azt is megtanulod, hogy az emberek megérdemelnek egy második esélyt. Még a hónap vége előtt felfedezel valami csodálatosat, ami egy jó időre feltölt energiával.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.