HoroszkópA szeptember 14-i Telihold, nagy meglepetéseket és szélsőséges átalakulásokat tartogat minden csillagjegy...

A szeptember 14-i Telihold, nagy meglepetéseket és szélsőséges átalakulásokat tartogat minden csillagjegy számára!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Szeptember 13-ról 14-re virradó éjszaka a Halak jegyében lévő Teliholdnak lehetünk tanúi, mely csillagjegyre az érzékenység és az érzelmi telítettség jellemző. Ennek az időszaknak a kulcsszavai a következők lesznek: változás, átalakulás, növekedés, bőség, kommunikáció, a negatívumok kiküszöbölése, pozitív változás és új kezdetek. Nézzük akkor, mit is tartogatnak a csillagok az elkövetkező időszakra, a különböző csillagjegyek szülöttei számára!

A Kos számára ideje lesz feladni a múltat. Igyekezz elterelni figyelmedet a megtörtént dolgokról, és próbálj minden erőddel a jelen pillanatra összpontosítani. Szabadítsd ki magad a múlt fogságából, és igyekezz a mában élni. Keresd a boldogságot az apró dolgokban, és életed minden bizonnyal megváltozik.

A Bika egy életre szóló leckét tanulhat meg!

A következő időszak csak szépet tartogat számodra, mivel hajlandó vagy kísérletezni, sőt arra is, hogy kilépj a komfort zónádból, új dolgokat tanulj és képes légy félelem nélkül élni. Egy fontos lecke gyökeresen megváltoztathat téged.

Az Ikrek életébe új dolgok jöhetnek!

Merd legalább egyszer az életben az első helyre tenni önmagad. Ez nem egy önző gesztus, hanem a szeretet gesztusa. Merj hinni magadban, és harcolni annak érdekében, hogy boldog lehess, és teljesíthesd saját álmaidat. Éld azt az életet, amelyet szerettél volna mindig is élni.

A Rák teljes mértékben szakít a régi kapcsolatokkal!

Új fejezet indul számodra, amely nemcsak a szakmai, hanem a személyes életed szempontjából is rendkívül fontos lesz. A dolgok szépen megváltoznak, és te boldogabb leszel, mint valaha. Távolítsd el az életedből azokat a negatív dolgokat, amelyek hónapok óta nehezítik a lelked.

Az Oroszlán megtudhatja, hogy ki is Ő valójában!

Ebben az időszakban lehetőséged nyílik arra, hogy a saját személyeddel való kapcsolatodon dolgozhass. Tanulj meg jobban bízni önmagadban, hallgass a megérzéseidre, és higgy az álmaiban. Tudd meg, ki vagy, és milyen utat kívánsz megtenni a jövőben.

A Szűz felkészült a változásra!

Ne élj tovább a mindennapi rutin szellemében, ahogyan ezt eddig tetted. Ez az időszak jó lehetőséget biztosít számodra arra, hogy kísérletezz, hogy változtass bizonyos dolgokon és megtanuld azt, hogy milyen szép lehet az élet, ha követed az álmaidat. Haladj előre az utadon, függetlenül attól, mit mondanak a körülötted lévő emberek.

A Mérleg képes lesz saját érzelmi problémái megoldására!

Itt az ideje, hogy véget vess egy mérgező kapcsolatnak, amely eddig csak fájdalmat, és az önmagadtól való eltávolodást hozta számodra. Szakítsd meg hát azt a köteléket, amely visszahúzó erőként működött az életedben, és amely nem engedte meg számodra, hogy valóban élhess. Ez fájdalmas, de ugyanakkor egy lehetőség arra, hogy megszabadulj a lelkedben összegyűlt negatív érzésektől.

A Skorpió készülhet élete nagy szerelmére!

Ez az időszak lehetővé teszi számodra azt, hogy saját személyes fejlődéseden dolgozhass, és hogy felismerd azt is, hogy készen állsz a nagy szerelemmel való találkozásra. A csillagok a te oldaladon állnak, és Ámor már készíti is számodra a nyílvesszőt, csak legyél még egy kis türelemmel

A Nyilas megtanulhat bízni az Univerzumban!

A dolgok nem akkor történnek meg, amikor te szeretnéd, hanem akkor, amikor készen állsz arra. Ideje néhány lépést hátrálnod, és tanulj meg bízni az Univerzumban, hiszen csodálatos tervei vannak számodra, melyeket a lehető legrövidebb időn belül megmutat majd neked.

A Bak higgyen magában és minden rendben lesz!

Merj bízni magadban, és ne engedd magad befolyásolni az által, amit a körülötted lévő emberek mondanak. Tanulj meg küzdeni mindazért, amit megálmodtál önmagad számára és valósítsd meg ezeket az álmokat. A választás lehetősége adott számodra, és azok az emberek, akik szeretnek téged, veled lesznek, bármit is választasz.

A Vízöntő megoldja érzelmi problémáit!

Egy fárasztó és meglehetősen nehéz időszak után, itt az ideje, hogy végre néhány fontos változtatást eszközölj, azoknak a nehéz problémáknak a megoldása érdekében, amelyek nem tették lehetővé eddig, hogy mosolyogva élhesd a mindennapokat, és élvezhesd az életet. Ha egyedül vagy, a csillagok egy különleges embert küldhetnek a számodra.

A Halak számára a változások kopogtatnak az ajtón!

Ez az időszak a változást jelenti a számodra. Merd elhagyni a kényelmi zónádat, és igyekezz úgy dönteni, ahogyan a lelked diktálja. Szakmai téren elképzelhető, hogy új lehetőségek adódnak számodra, amelyeket érdemes lenne kihasználni, mivel a vele járó előnyök hihetetlenül pozitívak lesznek.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek