Igencsak veszélyesnek és nagy hódítónak tartják a Skorpió csillagjegyű nőt, ő az, akibe pillanatok alatt belehabarodnak a férfiak. Intelligens, szereti a luxust, rajong a művészetek iránt, és nagyon igényes arra, hogy milyen férfival alakít ki hosszútávú kapcsolatot.

Nézzük, mennyire talál a Tűz jegyű férfiakkal!

A Skorpió nő kompatibilitása a Kos férfival

Pillanatok alatt igen erős vonzalom alakul ki kettejük között, a vadászösztönökkel rendelkező Kos gyorsan felméri, hogy hogyan is tudná levenni a lábáról a titokzatos Skorpiót! A Kos férfi szereti, ha ő irányíthat, viszont a Skorpió nő teljesen kiborul attól, ha valaki megszabja neki a határokat.

A Skorpió nő hajlamos a féltékenységre, nem szereti, ha manipulálják, könnyen eluralkodik rajta a feszültség. Ha valami nem működik jól a kapcsolatában, pillanatok alatt továbbáll. Fontos számára az intimitás, szeretne minél több időt kettesben tölteni a párjával, szereti a kényelmet és a luxust.

A Skorpió kompatibilitása az Oroszlán férfival

Egy igen érdekes párt alkotnak ők ketten: a Skorpió nő vonzó, intelligens, erős aurával rendelkezik, határozott, viszont az Oroszlán férfi nem szereti túlságosan, ha nem ő irányít egy kapcsolatban. Az Oroszlán kedves, sármos, romantikus, szenvedélyes, és mindig odafigyel a részletekre. Védelmező, mindent megtesz élete szerelméért, rajongásig imádja a Skorpió nőt.

Mindketten szenvedélyesek, hűségesek, fontos számukra a hosszútávú kapcsolat, imádnak szórakozni, mindent megtesznek azért, hogy fényűző életet élhessenek. Nagyon sok közös vonásuk van, viszont akkor merülnek fel problémák, mikor kiderül, hogy mindketten szeretik a kezükbe venni az irányítást.

Meg kell tanulják, hogyan tartsák tiszteletben egymás kívánságait, és, hogy a szabadság a legfontosabb dolog mindkettőjük számára, és akkor nagyon jól fog működni a köztük lévő kapcsolat.

A Skorpió nő kompatibilitása a Nyilas férfival

Sok tényezőtől függ, hogy mennyire illik össze a Skorpió nő és a Nyilas férfi. A kalandor Nyilas nagyon vonzónak tartja a titokzatos Skorpió nőt, minden vágya az, hogy lenyűgözze, meghódítsa. Mindkét csillagjegy szenvedélyes, intelligens, imádják az életet.

A Nyilas férfi számára azonban nagyon fontos a függetlenség, a barátaival töltött idő, a Skorpió nő pedig könnyen kiborul, ha nem tudja irányítása alatt tartani élete szerelmét. Ez a kapcsolat csak úgy tud működni, ha a Nyilas hajlandó több időt tölteni a Skorpió nővel, megpróbálja megérteni, hogy mennyire fontos számára, hogy az imádott férfi mellette legyen.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.