LélektárA Siker 10 Törvénye, melyek a te életedet is megváltoztathatják!

A Siker 10 Törvénye, melyek a te életedet is megváltoztathatják!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

„A siker tudomány, ha adottak a feltételek eléred a célod!” – Oscar Wilde.

A Siker 10 Törvénye, melyek a te életedet is megváltoztathatják!

Mi lehet a Siker Törvénye? – ez teljesen rajtad múlik, és főleg azon, hogy milyen a hozzáállásod, és hogyan gondolkodsz.

A „siker” sokértelmű szó, hiszen mindenkinek mást és mást jelent a siker. Van, aki a pénzben, van aki a birtoklásban, van aki a vagyonban látja a sikert. Mások a családban, barátokban, karrierben.

Alfred Nobel svéd kémikus, mérnök, feltaláló és filozofikus hitvallása szerint: „Az elégedettség az egyetlen és igazi vagyon.”

Winston Churchill ezzel szemben úgy tartotta, hogy „A siker azt a képességet takarja, mely segítségével képes vagy egyik-másik bukásodon túljutni, úgy, hogy nem veszíted el a lelkesedésed.”

Vegyük akár Nobel, Churchill, vagy Wilde filozófiáját alapul a siker „titkos hozzávalója” mindmáig ismeretlen, de mégis van a sikernek 10 olyan törvénye, melyeket ha megismerünk jobban átvehetjük sorsunk felett az irányítást:

1. A cselekvés törvénye

Az egyik legfélreértettebb dolog a sikerrel kapcsolatban az, hogy csupán a gondolat/az elképzelés már elegendő. Hát nem így van. Cselekvés nélkül nem érhetünk el eredményeket. Befektetett erőfeszítésekre van szükség ahhoz, hogy megkaphassuk azt, amit szeretnénk.

2. A rejtett képesség törvénye

Dr. Deepak Chopra olyan fogadalmat tett, mely szerint minden reggel, és minden este 30-30 percet meditálással tölt. Legyen az akár a naplemente bámulása, egy virág csodálása, vagy az óceán morajlásának hallgatása, ezekkel a technikákkal olyan tudatossá vált, hogy mindenben felfedezte a potenciált.

3. A rezgések törvénye

Tudtad, hogy Alexander Graham Bell, a telefon feltalálója már évszázadokkal azelőtt megjósolta a telepátiát, mielőtt a neurológusok feltárták annak lehetőségét? „Az agyunk bevonzza azokat a dolgokat, amelyeket gondolunk. Ezek a vonzások hozzák életünkbe az embereket, a különböző erőket, körülményeket olyan módon, hogy az hasonlóak legyenek az agyunkban elgondoltakkal.”

4. Az adás törvénye

Az értékes dolgokat nem pénzben mérik, hanem figyelemben, gondoskodásban, törődésben, szeretetben. A legszegényebb ember is lehet lelkiekben gazdag. Minden csak nézőpont kérdése. Adni egy egyszerű gesztus, de nagyon nagy jelentőséggel bír.

5. Az karma törvénye

A karma törvénye nélkül semmi sem működik, minden ok és okozat összefüggése. Az Univerzum is az Ősrobbanásból született, azért, hogy létrejöhessen ez a bolygó, amelyet ma otthonunknak hívunk. Mi is okkal jöttünk a világra, csak rá kell jöjjünk a célunkra.

Ezt már olvastad? A karma törvénye: olyat kívánj másnak, amit magadnak is szeretnél!

6. A célok törvénye

Minden emberi lény rendelkezik valamiféle különleges adottsággal, akár tudatában van az adott személy ezzel, akár nem. Ha célul tűzzük ki, hogy ezeket az adottságokat és tehetségeket az emberiség javása fordítjuk, akkor fejlődhetünk igazán. Ha mindig is az nyomasztott, hogy valami jobbra vagy hivatott, akkor az úgy is van! Ne add alább annál, mint amit megérdemelsz!

7. Az elkülönülés törvénye

Látszólag az elkülönülés egyfajta izolációval asszociálható, de sokkal több ennél. Az elfogadás, felelősségvállalás, tolerancia elengedhetetlen alapját képezik az Univerzum törvényeinek. Szabadon azok lehetünk, akik vagyunk és másokat is hagyhatunk úgy élni, ahogyan azt ők szeretnék.

8. A szándék törvénye

Az emberiség azzal a jelentős képességgel van felruházva, mi szerint képesek saját gondolatokat létrehozni, tenni a céljaikért és megvalósítani vágyaikat. „Amit az agy elgondol és hisz benne, azt képes megvalósítani.” Szándékok és ambíció nélkül az élet értelmetlen, de ezzel a tudással és képességekkel, melyekkel rendelkezünk szinte minden lehetséges.”

Ezt már olvastad? Így működik a Vonzás Törvénye! 5 lépés, amivel örökre megváltozhat az életed!

9. Az erkölcs törvénye

Tudtad, hogy a homo sapiens az egyetlen olyan faj, amely meg tudja különböztetni a jót és a rosszat. Van bennünk egy belső hang, ami meg tudja mondani nekünk, hogy „hogyan” csináljunk dolgokat. Az erkölcs egy segítő útmutató az utunk során, amelyre ha hallgatunk helyesebb döntéseket hozhatunk. Meg kell különböztessük a jót a rossztól és aszerint cselekedni.

10. A spiritualitás törvénye

Még a legszarkasztikusabb és legkételkedőbb embernek is szüksége van valamire, amiben hihet. Kell valamiféle szellemi táplálék, amely megtanít az adakozásra, az önzetlenségre, az áldozatkészségre. Mindegy, hogy miben hiszel, mert a hitedért senki sem ítélhet el, a lényeg, hogy szeretettel fordulj embertársaid felé és hidd, hogy egy jobb és szebb felső világ vezet bennünket.

Végkövetkeztetésképp csak ismételni tudjuk önmagunkat: a sikert nem lehet anyagi javakban mérni. A siker egyénfüggő. Mindent a legjobb tudásunk szerint tegyünk, és a törvényeket alkalmazva hozzuk meg döntéseinket, mert így elindulhatunk a siker útján.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek