HoroszkópA november 27-i telihold jelentős változást hoz minden csillagjegy számára!

A november 27-i telihold jelentős változást hoz minden csillagjegy számára!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A 2023. november 27-i Telihold az Ikrekben segít abban, hogy tisztábban lássuk, hogyan haladunk az életben. Ez az időszak a legtöbb csillagjegy számára jó irányba hoz változásokat.

Kos

Kissé magányosnak érzed magad, éppen ezért jó, ha ezt az időszakot barátaid társaságában töltöd. Hívd át őket társasjátékozni, egy kézműves estére, vagy főzzetek közösen valami finomat, nézzetek meg egy kedves fimet. Bármelyik kapcsolódási módot is választod, a Telihold arra kér, hogy próbálj befelé figyelve kapcsolódni másokhoz, hiszen a lélek hangja a legőszintébb kötelék.

Bika

A Telihold a belső számadásra késztet, elgondolkozol, tulajdonképpen mennyire is érzed jól magad mostanában a bőrödben, szükséged van-e a dolgok újraértékelésére. Teljesen rendben van, ha vannak olyan időszakok az életedben, amikor nem érzed magad 100%-ig elégedettnek a munkáddal, de ha hiányzik a karrieredből a cél és a szenvedély, akkor itt az ideje, hogy változtass a dolgokon. A költségvetésed legyen összhangban hosszútávú céljaiddal. Gondolkozz egy kicsit kritikusabban a pénzügyeidről.

Ikrek

Ebben az időszakban sikerül elengedni minden bizonytalanságot, valósággal ragyogsz. Ráébredsz arra, hogy eddig tulajdonképpen te akadályoztad meg saját sikereidet és boldogságodat. Végre rájössz, hogy önmagad teljes elfogadása azt jelenti, hogy elfogadod a világosságot és a sötétséget is. Sokoldalú személyiség vagy megérdemled, hogy lássák és elfogadják az összes különleges tulajdonságodat. Itt az ideje, hogy magabiztosan ugorj bele életed következő fejezetébe, és teljesen átöleld azt, aki vagy.

Rák

Itt az ideje, hogy lezárj egy fontos fejezetet, és végre felismerd, hogy tulajdonképpen te hoztad létre, és azóta is élteted a múltad fájdalmas fejezetét. Vonulj vissza, fordulj egy kicsit befelé, és engedd meg magadnak, hogy egyszer s mindenkorra elengedd a múltad, és kezdj el két lábbal a jelenben élni. A kihívásokban mindig meglátod a lehetőséget, használd ki ezt a tulajdonságodat.

Oroszlán

Lehetőséged lesz olyan emberekkel kapcsolódni, akik inspirálnak, használj ki minden kínálkozó alkalmat, és meglátod: az álmaid lassan valósággá válnak. Egy bizonyos személy fontos szerepet fog játszani a sikeredben, lehet, hogy korábban nem tartottad vele a kapcsolatot, de most itt az ideje az együttműködésnek. Élj úgy, mintha a legnagyobb álmod már valóság lenne.

Szűz

Magabiztosabb vagy, ami lehetővé teszi a karrieredben kívánt lehetőségek megvalósulását. Nincs többé szakadék aközött, ahol vagy, és aközött, ahol lenni szeretnél, és ez elég bizonyíték arra, hogy a kemény munkád végre meghozta gyümölcsét! Mások felismerik a tehetségedet, és mágnesként vonzod a lehetőséget. Esélyt kaphatsz az előléptetésre, maradj nyitott és optimista a lehető legjobb eredmény érdekében!

Mérleg

Lehetőséged lesz mélyen elgondolkodni azon, hogy mit is gondolsz tulajdonképpen a világról és saját magadról. Egy kicsit most eltávolodhatsz a hétköznapi valóságtól, és olyan tudásra tehetsz szert mások tapasztalatai alapján, amelyre eddig is nagy szükséged volt. Kezdj el foglalkozni olyan ügyekkel, amelyek érdekelnek, amelyekből tanulhatsz, hogy később más karriert választhass, vagy egyszerűen csak többet tudj meg önmagadról és az életedről.

Skorpió

Oldd fel a szívedben lévő korlátokat, hogy beengedhesd a szeretetet. Ugyanazokat a játszmákat folytatod, viszont jobb lett volna, ha energetikailag távol tartottad volna jelenlegi partnered. Itt az ideje, hogy rájöjj, mitől félsz, ha valódi intimitásról és közelségről van szó egy másik személlyel. Minél hajlandóbb vagy belemerülni félelmeidbe, múltbeli sérelmeidbe és negatív hiedelmeidbe, a szerelem annál hamarabb talál rád.

Nyilas

A Telihold eltávolítja a pesszimizmust, és szenvedéllyel helyettesíti. Itt az ideje, hogy szerelmet és romantikát vigyél az életedbe, és érezd, hogy a láng újra életre kel a szívedben. Akár együtt vagy valakivel, akár egyedül élsz, úgy tűnik, ott a lehetőség a szerelemre, de meg kell nyitnod a szíved, hogy érezhesd. A szépségben nincs hiány körülötted, az élet csodálatos pillanatokkal ajándékoz meg.

Bak

Erős késztetést érzel arra, hogy változtatásokat hajts végre a napi rutinodban. Lehetséges, hogy ez a Telihold váratlan módon felrázza a világodat, és arra késztet, hogy jobban összpontosíts az egészségre és a jólétre. Legyen szó több alvásról, bőrápolási rutin megváltoztatásáról vagy egy olyan diéta megtalálásáról, amely intuitív módon működik a tested számára, rá fogsz jönni, hogy te vagy a legfontosabb önmagad számára.

Vízöntő

Tele vagy élettel, sokkal vidámabb vagy, mint máskor. Lehetőséged van újra felfedezni, mi okoz neked valójában örömöt. Most végre kimondhatod, hogy mire vágyik igazán a szíved. Ez az új és izgalmas időszak lehetővé teszi számodra, hogy újradefiniáld, ki vagy, és mit szeretnél az élettől, ítélkezés és félelem nélkül végre önmagad add.

Halak

Lehetőséged lesz arra, hogy jobban felfedezd, ki is vagy valójában. Ha elengeded a családi korlátokat, megadod magadnak az esélyt, hogy az legyél, aki szeretnél. Lépj ki abból a skatulyából, amit rólad alakított ki a környezeted, és fedezd fel azt a vad ismeretlent, aki valójában te vagy. Használd a Telihold energiáját, hogy megtaláld az egyensúlyt aközött, aki voltál, és akivé leszel.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek