A Nap a Skorpió érzékenységéből és titokzatosságából átlép a Nyilas szabadságába.

November 22-én a Nap a Skorpió jegyéből átlép a Nyilasba. Érdekes, dinamikus változásokkal teli időszak következik, erős energiákkal és sok érzelemmel, amelyekkel együtt kell dolgoznunk. Most a felszínre kerülhetünk azokból a mélységekből, amelyekbe a Skorpió hatására kerültünk, megtanuljunk felszabadítani magunkat a múlt alól, és megvédeni a lelkünket a Nyilas bátorító hatása alatt. Lássuk, mit tartogat a következő időszak az egyes csillagjegyek számára:

Kos – Tarts egy kis szünetet

Itt az ideje megállni és elmélkedni az életeden. Sok mindent elveszítettél ebben az évben, és kissé tartasz az elkövetkező változásoktól. Inkább elégedetlenkedsz a helyzeteddel, minthogy még tovább bolygasd a dolgokat.

Bika – Bízz az Univerzumban

Bízz benne, hogy a dolgok jobbra fordulnak. Bízz abban, hogy a Nap minden eddiginél fényesebben ragyog majd feletted. Az akadályok megnehezítik ugyan az életedet, de gyakran szükség van rájuk. A következő időszakban az újjászületés érzése uralkodik el rajtad. Add fel a merev elvárásaidat, és meglátod, milyen szép lesz az élet.

Ikrek – Nagy változások várnak rád

A következő időszakban néhány jelentős változásra számíthatsz. A csillagok érdekes meglepetéseket készítettek elő a számodra 2020 utolsó napjaira. Használd arra az erődet, hogy elfogadd a változásokat, és örülj mindannak, ami most következik.

Rák – Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy

Nem kell mindig fenntartanod a látszatot, és álarcot sem kell viselned, hogy elrejtsd az érzékenységedet. Itt az ideje elfogadni önmagadat olyannak, amilyen vagy, és megmutatni az embereknek az igazi arcodat. Ne élj mások szabályai és tanácsai szerint, élj úgy, ahogy a lelked és a szíved diktálja.

Oroszlán – Szabadulj meg a múlttól

Gyakran ugyanazokat a köröket rovod, mert félsz a sebezhetőségtől. Toxikus embereket vonzol, mert még mindig fájdalom van a lelkedben. Félsz attól, hogy elhagynak, ezért úgy döntesz, hogy inkább te távozol. Le kell győznöd ezeket a szokásokat, hogy végre megszabadulhass a múlttól, és új életet kezdhess.

Szűz – Vállalj kockázatot

Ez az időszak nagyon jó arra, hogy kilépj a komfortzónádból. Vállalj kockázatot, válaszd a sebezhetőséget, fedezd fel önmagadat, fejlődj. Nem mindenki képes erre – használd ki a rendelkezésedre álló szabadságot, és élvezd az új életet. Élj igazán, tiszta szívből.

Mérleg – Fontos leckéket tanulsz meg

Miközben az egyensúlyt keresed az élet minden területén, lassan megtanulod, mi az, ami nem mindig lehetséges, vagy praktikus. Az Univerzum néhány elég fontos leckét készített elő a számodra, amelyeket szem előtt kéne tartanod. Érzelmi szinten hajlandó vagy kompromisszumokat kötni.

Skorpió – Légy rugalmas a terveiddel kapcsolatban

Meg kell tanulnod rangsorolni azokat a dolgokat, amelyekre a legjobban vágysz az életedben. Ne próbálj meg minden részletében ragaszkodni a korábban készített terveidhez, mert a dolgok azóta megváltoztak. Légy rugalmas, és időnként távolodj el a már kialakított úttól.

Nyilas – Tanuld meg a leckét

A csillagok azt tanácsolják, hogy pillants vissza az elmúlt időszakra, és tanuld meg azokat a leckéket, amiket ez az év hozott magával. Most békére vágysz, ugyanakkor mégis sóvárogsz a káosz bizonyos elemei után is. Próbálj őszinte lenni magadhoz, és fedezd fel, mire vágysz igazán.

Bak – Figyelj a magánéletedre

A következő időszakban az érzelmi életedre irányítod a figyelmedet. Azt kérdezed magadtól, vajon boldoggá tesz-e a párkapcsolatodban uralkodó nyugalom, vagy valami mást szeretnél keresni. Ne dönts az alapján, amit a körülötted élő emberek mondanak, hallgass a lelkedre és a szívedre.

Vízöntő – Bízz magadban

Próbálj meg teljes mértékben megbízni az érzéseidben, hogy valóban a szíved mélyéről hozhass döntéseket. Bár mások néha kissé távolságtartónak találnak, te ennek épp az ellenkezője vagy – csak éppen ebben az időszakban próbálsz keményebben dolgozni önmagadon, és próbálod újra felfedezni önmagadat.

Halak – Nem érdekel, mit mondanak a körülötted élők

Bár gyakran küzdesz azért, hogy megvédd a döntéseidet a körülötted lévő emberek előtt, a következő időszakban úgy döntesz, hogy abbahagyod a magyarázkodást, és úgy éled az életedet, ahogy szeretnéd. Hagyd, hogy a tettied magukért beszéljenek, és élj továbbra is úgy, ahogy jónak látod.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.