HoroszkópA Nap a Mérleg jegyébe lépett: Ez az Univerzum tanácsa a következő...

A Nap a Mérleg jegyébe lépett: Ez az Univerzum tanácsa a következő időszakra!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Itt az ideje, hogy szembesülj azokkal a tényekkel, amelyek elől eddig menekültél! Köss békét a múlttal, tervezd meg tudatosan a jövődet, és élvezd a jelent! Az Univerzum mindenben segítségedre lesz!

Szeptember 22-én a Nap belépett a Mérleg jegyébe. Íme, az Univerzum tanácsa minden csillagjegy számára a következő időszakra.

Kos

Tanulj meg felelősséget vállalni. Ne menekülj a problémák elől, mert akkor egész életedben ugyanazokkal a nehézségekkel fogsz szembesülni. Próbáld megérteni, mi miért történik, és ami a legfontosabb, keress megoldást arra a helyzetre, amelyben most van.

Bika

Rá fogsz jönni, mi az, amit igazán akarsz az élettől, nemcsak a szakmai életben, hanem az érzelmi, magánéleti kérdésekkel kapcsolatban is. Itt az ideje, hogy újra felfedezd az élet értelmét, légy őszinte önmagaddal, ha szükséges, bátran kockáztass.

Ikrek

Add fel a múltat, nem ott fogod megtalálni a továbblépéshez szükséges életleckéket. Ne ragadj le, folytasd tovább az utat, az Univerzum számtalan csodálatos meglepetést tartogat még. Hamarosan minden megváltozik az életedben.

Rák

Vigyázz a lelkedre, légy egy kicsit önzőbb önmagaddal, gondolkodj céltudatosan, és tégy meg mindent, hogy tovább tudj menni a kijelölt úton. Tanulj meg a szívedre hallgatni, és azt tenni, amit diktál.

Oroszlán

Ne tarts tovább haragot, bocsáss meg azoknak, akik megsértettek. Ne próbáld a logikus gondolkodás alapján megítélni a megbocsátást, nem azért szükséges, mert valami hasznod származna belőle, hanem a saját lelki nyugalmadért. Nem kell elfejtened egy gonosz cselekedetet, csupán bocsáss meg.

Szűz

Mindened megvan ahhoz, hogy élvezd az életet, ne gondold azt, hogy egyszer minden tökéletes lesz. Válaszd a boldogságot és értékeld mindazt, amit eddig elértél. Becsülj meg minden pillanatot.

Mérleg

Itt az ideje, hogy mélyen a szívedbe nézz, és felfedezd, hogy ki is vagy valójában, és mire van szükséged ahhoz, hogy igazán boldog légy. Hogy megtaláld önmagad, nyugalomra van szükséged.

Skorpió

Koncentrálj szerelmi életedre, ebben az időszakban lehetőséged lesz megoldani a partnereddel a felmerülő problémákat és félreértéseket. Légy egy kicsit figyelmesebb, beszélj nyíltan, mondd el, hogy mi az, ami a szívedet nyomja, és tanulj meg kompromisszumot kötni.

Nyilas

Tanulj meg hálás lenni minden apró dologért az életedben. Élvezz minden pillanatot, amely mosolyt csal az arcodra. Becsüld meg a kis dolgokat, leginkább azokat, amelyek ingyen vannak. Becsülj meg minden percet.

Bak

Bízz magadban, ne várj arra, hogy valaki jöjjön, és elmondja, hogyan kell éld az életed, és milyen döntéseket kell hoznod annak érdekében, hogy boldog lehess. Hallgass a megérzéseidre, és kövesd az álmaidat, bármilyen merészek is legyenek.

Vízöntő

Itt az ideje, hogy előtérbe helyezd magad. Senki sem fog helyetted cselekedni, figyelj arra, hogy mi az, ami igazán fontos. Dolgozz keményen, de elsősorban koncentrálj arra, hogy boldogan élj a családod és a barátaid körében.

Halak

Tanuld meg jobban értékelni azt, amid van. Ne gondolkozz állandóan a múlton, és ne aggódj a jövő miatt. Élj most, a jelen pillanatban, mert ez a te életed, a többi nem számít.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek