HoroszkópA március 18-i Telihold gyógyulást és felszabadulást hoz - Ezt üzeni minden...

A március 18-i Telihold gyógyulást és felszabadulást hoz – Ezt üzeni minden csillagjegy számára

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Március 18-án különleges gyógyító energiákban és felfokozott érzelmekben lesz részünk. A Telihold a Szűz jegyében egyensúlyba hozza az érzelmeket, az Univerzum csodálatos lehetőségekkel ajándékoz meg!

Mit tanácsol számodra az Univerzum?

Kos

“Hallgass a lelkedre”

Nem számít, mi történik ebben az időszakban, ne engedd, hogy bárki befolyásoljon a döntéseid meghozatalában. Hallgass a lelkedre, és engedd, hogy a szíved vezessen, mutassa meg azt az utat, amelyen járnod kell.

Bika

“Mondd ki, amire gondolsz”

Engedd el a múltat és lépj tovább. Vedd le az álarcot, rombold le a szíved köré épített falakat, engedd meg magadnak, hogy néha sebezhető legyél. Őszintén mondd ki, amit gondolsz.

Ikrek

“Hozd meg azokat a döntéseket, amelyeket megfelelőnek gondolsz”

Egy kicsit keményebben kell dolgoznod saját magadon. Az Univerzum fontos jeleket küld neked: itt az ideje, hogy egy lépést hátralépj, elemezd a lehetőségeidet, és meghozd azokat a döntéseket, amelyeket a lelked megfelelőnek tart. Ne siess, mert nehezen fogod tudni helyrehozni a hibákat.

Rák

“Gyógyítsd meg a múlt sebeit”

Egyik lábad a jövő felé lépne, de a másik lábad még mindig a múltban van. Ez az időszak nagyon jó arra, hogy valóban kigyógyulj a múltból, és tiszta lappal folytathasd az életet. Csukd be magad mögött az ajtót, és menj tovább, ne nézz hátra!

Oroszlán

“Harcolj az álmaidért”

Ez az időszak jó hatással lesz az önbizalmadra. Az Univerzum isteni energiákat küld neked, amelyek arra ösztönöznek, hogy magadat helyezd az első helyre, és hallgass az intuíciódra. Itt az ideje, hogy küzdj az álmaidért, és élj úgy, ahogy szeretnél.

Szűz

“Élj a mának”

Túlságosan a holnapra koncentrálsz, és közben elfelejtesz a jelen szépségére figyelni. Tanulj meg a jelen pillanatra koncentrálni, az “itt és most”-ban élni. Légy hálás, és élvezd az életed.

Mérleg

“Engedd, hogy a lelked vezessen”

Kicsit elveszettnek érzed magad, és nem tudod, mit csinálj, hogy megtaláld életed célját. Az Univerzum azt tanácsolja, hogy ne törődj azzal, hogy mit gondolnak mások, hallgass a szívedre.Te tudod a legjobban, mire van valójában szükséged.

Skorpió

“Ne feledd, hogy a boldogság veled kezdődik”

Mielőtt másokat helyeznél előtérbe, tanulj meg önzőnek lenni, és elsősorban önmagaddal foglalkozz. Ne vesztegesd többé az idődet, eddig rossz helyen kerested a boldogságot. Fordulj befelé, ott a boldogság, csupán arra vár, hogy megváltoztasd az életfelfogásodat.

Nyilas

“Engedd el azokat a dolgokat, amelyek már nem szolgálnak téged”

Ebben az időszakban az Univerzum arra buzdít, hogy csinálj egy kis rendet az életedben, minden szinten. Ideje továbblépni! Új fejezet kezdődik, add át magad az életed legszebb szakaszának.

Bak

“Élj korlátok nélkül”

A kreativitás a tetőfokára hágott, ezért ebben az időszakban az Univerzum azt ajánlja, hogy koncentrálj a karrieredre, mert érdekes változtatásokat hajthatsz végre, amelyek csak hasznot hoznak. Valósítsd meg terveidet, lépj ki a komfortzónádból és engedd el a félelmeidet.

Vízöntő

“Tanulj meg megbocsátani és lépj tovább”

Egy dolgot tanulj meg ezen a héten: itt az ideje, hogy valóban megbocsáss azoknak, akik megbántottak téged, és folytasd az életed. Ne ápold a haragot, és a durva érzéseket a lelkedben, szabadulj meg tőlük, és csinálj helyet a pozitív érzelmeknek. Élvezd a jelen pillanatot.

Halak

“Fogadd el érzelmeidet és érzéseidet”

Amit érzel, az az életed része. Az Univerzum azt tanácsolja, hogy ebben az időszakban keményebben kell dolgoznod önmagadon a fejlődés érdekében, hogy büszke lehess arra, aki vagy.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek