Jason és Rosie az egyik legszebb pár Hollywoodban. Rosie Huntington-Whiteley modell és Jason Statham színész története nagyjából 10 évvel ezelőtt kezdődött, és bár a bulvársajtó akkoriban nem jósolt nagy jövőt a párnak, ők ketten mégis bebizonyították, hogy sem az életkorbeli, sem a magasságbeli különbségek nem állhatnak a szerelem útjába.

A legyőzhetetlen Jason Statham és az angyali Rosie Huntington-Whiteley szerelme a bizonyíték, hogy sem az életkor, sem a magasság nem számítanak

A híres hollywoodi színész és az egykori Victoria’s Secret modell majdnem 4 éve jegyben járnak, és már egy közös gyerekük is született. Kapcsolatuk erősebbnek tűnik, mint valaha, és ahogy elnézzük a róluk készült képeket, szinte el sem tudjuk képzelni, hogy volt idő, amikor még nem voltak egymás mellett. De vajon, hogy kezdődött el a macsó színész és a nála jó néhány centivel magasabb, gyönyörű modell románca?

Rosie 16 évesen még a közönségkapcsolatok terén szeretett volna elhelyezkedni

A most 33 éves szupermodell és színésznő, Rosie Huntington-Whiteley, aki a Victoria’s Secret egykori angyala, 16 éves korában tulajdonképpen a PR területén szeretett volna elhelyezkedni, és be is nyújtotta az önéletrajzát a Profile Models cégnél, de az interjún állást ajánlottak neki modellként. Néhány éven belül már olyan cégekkel volt szerződése, mint a Clinique, DKNY, Ralph Lauren és a Victoria’s Secret, és világszerte rajongtak érte az emberek.

Jason annak idején hamis órákat és parfümöket árult

View this post on Instagram

O postare distribuită de Jason Statham (@jasonstatham)

Az 53 éves Jason Statham színészi karrierje csak 32 évesen kezdődött. Tinédzserkorától tagja volt a brit nemzeti műugró csapatnak, de a harcművészetek és a foci is a szenvedélyei közé tartoztak. A szülei utcai árusként és zenészként keresték a kenyerüket, és fiatal korában Jason is hamis Cartier órákat és parfümöket árult. Az 1990-es években felkérték, hogy vegyen részt egy Tommy Hilfiger reklámkampányban, mint sportoló. Később Guy Ritchie szerepet ajánlott neki A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső (Lock, Stock & Two Smoking Barrels) című 1998-as filmjében, és ezzel kezdetét vette Statham színészi karrierje.

Sokáig nem vállalták a kapcsolatukat a nyilvánosság előtt

Jason és Rosie 2010-ben ismerkedtek meg a Coachella Fesztiválon, és randizni kezdtek, de csak titokban, és sokáig rejtegették kapcsolatukat a nyilvánosság elől.

Közel 6 hónap elteltével úgy döntöttek, hogy összeköltöznek, és vállalják a kapcsolatukat a sajtó és a rajongók előtt. A kritikusok természetesen gyorsan találtak olyan dolgokat, amiket felhozhattak ellenük, és ezek közül a legjelentősebb a köztük lévő 20 éves korkülönbség volt.

Vajon mivel hódította meg Jason Rosie-t: a macsóságával vagy a humorával?

Rosie egy interjúban beismerte, hogy Jason hihetetlen humorérzéke vonzotta, nem pedig a macsó szerep, amit a filmekben alakít. Amikor egy ember tudja, hogyan kell a megfelelő időben megnevettetni, megváltozik a világod, mondta a modell. Ugyanakkor azt is hozzátette, hogy Jason mindig mindenben támogatja őt.

2016 januárjában a lesifotósok felfedeztek egy gyémántköves eljegyzési gyűrűt a modell ujján. A pár később megerősítette az eljegyzés hírét, de az esküvővel kapcsolatos kérdésekre nem válaszoltak. 2016 őszén Rosie már terhesen jelent meg a vörös szőnyegen egy eseményen, 2017 júniusában pedig megszületett a kisfiuk, Jack Oscar Statham.

A közösségi médiában Jason és Rosie is elég visszafogottak, és nem viszik túlzásba a közös képek megosztását, a különleges alkalmakat leszámítva. Rosie például egy közös képpel kívánt boldog születésnapot a színésznek, és Jason is így gratulált kedvesének, amikor Rosie elindította saját, szépségipari termékeket forgalmazó vállalkozását: „Nagyon büszke vagyok rád, ahogy végignézem, hogy követed az álmaidat, és valóra váltod azokat. Gratulálok, szerelmem!” – írta Jason a közös kép mellé.

Elképesztő, ahogy ez a két híresség, akik folyton a nyilvánosság szeme előtt van, képes megőrizni a magánéletét, és nem szolgáltat okokat a pletykákhoz. Szerelmük őszintesége pedig önmagáért beszél.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.