LélektárA július 16-i Telihold drasztikus változásokat hoz mindenki életében

A július 16-i Telihold drasztikus változásokat hoz mindenki életében

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Kicsit felforgatja az életünket a júliusi Telihold, de megéri türelmesen várni a pozitív változásokra!

A július 16-i Telihold váratlanul felborítja az életünket, kívülről-belülről átformál, drasztikus változásokat hozva. A július 2-i teljes napfogyatkozás megnyitotta már a kapukat, de az igazi beteljesülést mégis a Telihold fogja meghozni.

Érzelmileg kissé fáradtak leszünk, de jó lesz mielőbb felkészülni a lehetséges negatív hatásokra. Tanuljuk meg kezelni érzéseinket, dolgozzunk azon, hogy ne boruljunk ki minden kis apróságtól. Egy érzelmi lavina fog elérni, amely, ha nem vigyázunk, könnyen ledönt a lábunkról.

Káosz, rendellenesség, hatalmi harcok, konfliktusok és számos küzdelem fogja jellemezni a napjainkat, azonban jobb, ha nem adjuk át magunk minden érzésnek. Tekintsük ezeket csak hullámoknak, és engedjük tovább őket. A megoldatlan problémáink is felszínre fognak kerülni, de a siránkozás helyett inkább próbáljunk pragmatikusan közelíteni feléjük.

Ezt már olvastad? Ilyen hatással lesz rád a Július 16-i Telihold és Holdfogyatkozás!

A Telihold kiszámíthatatlan reakciókat hozhat elő belőlünk, és olyan érzelmi válságba keveredhetünk, amelyből úgy érezzük, nincs kiút. Próbáljunk megszabadulni az elmúlt fél évben felhalmozódott mérgező gondolatoktól, érzésektől, az egészségtelen lelki terhektől. Ezek az érzelmi viharfelhők szükségesek ahhoz, hogy a cselekvés útjára lépjünk!

Karmikus üzenete is van a Telihold energiáinak, azok számára főleg, akik nemrég tettek pontot egy régi élethelyzet végére, és léptek a változás útjára. Türelemre és önfegyelemre intenek ezek a napok, a következő két hétben kedvező változások fogják elhozni a kiegyensúlyozott nyugalom idejét. Ne arra összpontosítsunk, ami nem volt jó az életünkben, felejtsük el a csalódásokat, inkább adjunk teret az új, sokkal pozitívabb élethelyzeteknek.

Meditáljunk, forduljunk befelé, lazítsunk, és használjuk ki a rózsaszín kvarc szívcsakrát érintő csodálatos segítő energiákat.

Ezt már olvastad? Ezt üzenik az angyalok 2019 július hónapjára

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek