LélektárIlyen hatással lesz rád a Július 16-i Telihold és Holdfogyatkozás!

Ilyen hatással lesz rád a Július 16-i Telihold és Holdfogyatkozás!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Telihold idején kissé felgyorsulnak az események, sokkal nagyobb hangsúllyal lesznek jelen az életünkben a problémák, de a pozitív események is. Itt az ideje, hogy véget vessünk a mentegetőzésnek, halogatásnak, vegyük kézbe az életünk irányítását. A részleges holdfogyatkozás kissé hiányérzettel tölthet el, de aggodalomra semmi ok, minden szépen el fog rendeződni.

Nézzük, melyik csillagjegy milyen megmérettetéssel kell szembenézzen ezen a különleges napon!

Kos

Úgy érzed meg kell szakítanod a kapcsolatot valakivel, aki nemrég tért vissza az életedbe. Eddig csak halogattad a dolgokat, de most végre sikerül előrelépned. Ne hagyd, hogy kihasználjanak és elszívják a pozitív energiádat.

Bika

A mostani holdállás tökéletesen alkalmas lesz arra, hogy megmutasd, mire is vagy képes igazából. Elérkezett a te időd, szabadulj meg a régi káros szokásaidtól, és add át magad az új életednek. Csak bátran, hiszen a félelmeid csak akadályoznak az előrelépésben.

Ikrek

Ne hagyd, hogy a problémáid felülkerekedjenek rajtad, hidd el, hogy a magány nem feltétlenül egy rossz állapot. Az embereket soha nem fogod tudni megváltoztatni, ezért az lesz a legjobb, ha a saját utadat járod.

Rák

Lehetőséged adódik arra, hogy rátalálj a szükséges változásokra. Egy kicsit beleragadtál a rutinba, de most elérkezett a te időd, vedd a kezedbe az életed, mosolyogj, örülj minden pillanatnak.

Oroszlán

Eddig csak vágyakoztál bizonyos dolgok iránt, de most itt az idő, hogy meg is tedd a lépést a csúcs felé. Bízz a kínálkozó lehetőségekben, most megmutathatod, hogy mennyire tehetséges és nagyszerű ember vagy.

Szűz

Összpontosíts azokra a dolgokra, amelyek igazán érdekelnek, ne pazarold feleslegesen az energiádat. Az utóbbi időben kissé elhanyagoltál egy számodra fontos személyt, most bepótolhatod a mulasztást. Igazi feltöltődés lesz számodra is a szeretteiddel lenni.

Mérleg

Végre lesz egy kis időd magaddal is foglalkozni, csinálj olyan dolgokat, amelyek pozitív energiával töltenek fel. Hajlamos vagy mindig mások érdekeit előtérbe helyezni, most itt az idő, hogy egy kicsit befele is figyelj.

Skorpió

Kisebb problémák adódhatnak a párkapcsolatodban, de könnyen megoldást találtok a kialakult helyzetre. Megújulás és meghittség fogja jellemezni a napjaid, add át magad a biztonságos összetartozás érzésnek.

Nyilas

Fel fogod ismerni, hogy egy komolyabb hibát követtél el. Eddig azt hitted, hogy jó helyen vagy az életben, de most rájössz, hogy kissé kisiklottál a számodra kijelölt útról. Itt az ideje, hogy egy kicsit változtass az életeden.

Bak

Szembe kell nézned egy olyan döntéssel, amely sokkal nehezebb, mint gondoltad volna. Fejlődés fogja jellemezni az elkövetkező napjaid, de megnövekedett igényszinted sokkal több befektetett energiát követel majd.

Vízöntő

Egy olyan lehetőséget fogsz kapni, amelyet nem fogsz tudni visszautasítani. Te fogsz a legjobban saját magadon meglepődni, hiszen rájössz, hogy a továbblépéshez csak egy kicsit nagyobb kitartásra van szükség. Tarts ki az elhatározásod mellett, meglátod, mennyire sikeres leszel.

Halak

Kissé túlhajszoltad magad az utóbbi időben, pihenj, hiszen a kimerültség hosszútávon betegségeket okozhat. A megérdemelt pihenés után még jobban alakulnak majd a dolgaid.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek