Kuriózum"A francia nők nem öregednek" - egyik barátnőm elárulta mit csinálnak 50...

„A francia nők nem öregednek” – egyik barátnőm elárulta mit csinálnak 50 éves koruk után

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A francia nők eleganciája és szépsége az egész világ számára példaértékű. Legyen akárhány éves is, egy francia nő mindig ápolt, csinos és bájos. A francia nő szépsége nem csak a külsőségekben rejlik, hanem egy különleges, belülről jövő ragyogás járja át az egész lényét.

Az egyik barátnőm néhány évig Párizsban lakott, majd ezt követően összefoglalta, hogy mit látott, és mit tapasztalt. Az alábbiakban néhány fontos dolgot tudhatunk meg arról, hogy mi lehet a francia nők szépségének titka!

Ha eddig azt gondoltad, hogy a francia nők éjjel-nappal azon dolgoznak, hogy minél szebbek legyenek, most ki kell hogy ábrándítsalak, mert ez egyáltalán nem így van.

Kutatások alapján kiderült, hogy a francia nők átlagosan 2-5 évvel többet élnek, mint a többi nők a világon. Mi a titkuk? Egyáltalán semmi ördöngösség nincs a dologban, néhány egyszerű és könnyen betartható életvezetési tanácsot kell csupán betartani.

Az egyik legfontosabb dolog akár hiszed, akár nem, a nagy kerek, minél többet takaró napszemüveg. Nem csak a divat miatt hordanak napszemüveget, hanem elsősorban azért, hogy védjék a szem körüli finom bőrt, így csökkentve a ráncok kialakulásának esélyét.

A francia nők nem diétáznak, viszont odafigyelnek arra, hogy kis adagokat, és csakis jó minőségű ételeket fogyasszanak. Az egyik fő élelmiszer, amit rendszeresen fogyasztanak, az a fokhagyma, a desszerteken kívül szinte minden fogáshoz társítják. A fokhagyma igen erős antioxidáns, védelmet nyújt a káros szabadgyökök ellen, késlelteti az öregedést. A nyersen fogyasztott fokhagyma véd a szív-, és érrendszeri betegségek ellen is.

Amikor esznek, akkor csak arra figyelnek, közben nem tévéznek, nem olvasnak, hiszen tudják, hogy a jó emésztéshez az első és legfontosabb lépés a megfelelő rágás.

Fontos számukra a bőrápolás, általában természetes alapanyagú krémeket használnak, és az arcon kívül mindig figyelmet fordítanak a dekoltázsra is. A bőr tisztítása, a peeling és a táplálás a legfontosabb.

Nagy hangsúlyt fektetnek a relaxálásra, tisztában vannak vele, hogy “senki sem tökéletes”, éppen ezért próbálják nem túl komolyan venni az életet, és nem vesznek minden kis problémát a szívükre.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek