HoroszkópA február 4-i Újholdnak mágikus ereje van és minden csillagjegynek változásokat hoz

A február 4-i Újholdnak mágikus ereje van és minden csillagjegynek változásokat hoz

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Kérdések, amelyekre őszintén felelj a február 4-i Újhold érkezésével kapcsolatban!

Fotó: Kjpargeter/Freepik

Lehet már te is érzel valamiféle változást a közérzetedben, aminek a február 4-i Újhold lehet az oka. Ha kíváncsi vagy már most, hogy milyen hatással lehet ez az égi jelenség az életedre, olvasd el a csillagjegyedhez tartozó kérdéseket, amire ha őszintén válaszolsz, rájössz, hogy melyek a céljaid az életedben.

Kos

Jól érzed magad a jelenlegi munkahelyeden? Mi az, ami rajtad múlik és a sikeredet, előrelépésedet szolgálná?

Bika

Válaszolj a következő kérdésekre, és megtalálod az életedben a célt. Mire van szükséged ahhoz, hogy hatékonyabban fejlődhess a karrieredben? Hogyan reagálsz a változásokra?

Ikrek

Mit gondolsz, milyen lesz a 2019-es éved? A megérzéseidre, vagy inkább a józan eszedre fogsz hallgatni, hogy az álmaid beteljesüléséről van szó.

Rák

Miért nem nyitod ki jobban a szíved? Mi gátol meg abban, hogy kimutasd az érzéseidet mások fele? Ha maszkot viselsz, abból sok negatívum keletkezhet.

Oroszlán

Mit kell tenned azért, hogy ismét fellobbantsd a szenvedély tüzét a párkapcsolatodban? Mert hiába dolgozol sokat, ha nem töltesz elég időt a pároddal, akkor sok jóra nem számíthatsz.

Szűz

Elégedett vagy azzal az élettel, amit élsz? A jó úton haladsz, keményen kell küzdened az érvényesülésért? Légy őszinte magadhoz, ne csapd be önmagad.

Mérleg

Figyelsz eléggé a belső hangodra, a gyerekre, aki a lelked mélyén lakik? Törődsz az érzéseiddel, tudatosan teszel azért, hogy beteljesítsd a vágyaidat?

Skorpió

Mit teszel meg a biztonságod érdekében? Szembe tudsz nézni az igazi félelmeiddel? Bízz magadban, hallgass a szívedre, mert ez a legfontosabb.

Nyilas

Hogyan tudhatsz hatékonyabban kommunikálni az emberekkel a környezetedben? Ha úgy érzed, hogy javulnod kell ezen a téren, iratkozz be egy tanfolyamra.

Bak

Őszinte vagy magadhoz? Azt az életet éled, amelyre mindig vágytál? Ne feledd, minden pillanat megélése fontos az életben.

Vízöntő

Hogyan tudnád úgy befolyásolni a saját magadról kialakított képedet, hogy az másoknak is tetszedjen? Kell egyáltalán bármin is változtatnod?

Halak

Milyen a saját magadhoz fűződő viszonyod? Odafigyelsz a lelked rezdüléseire? Törekedj arra, hogy szorosabb kapcsolatot alakíts ki magaddal.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek