KuriózumA 93 éves nőt a rendőrök kirángatták az idősek otthonából, és letartóztatták,...

A 93 éves nőt a rendőrök kirángatták az idősek otthonából, és letartóztatták, mert nem fizette be a bérleti díjat!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy idősek otthonában élő 93 éves nővel a rendőrök igencsak erőszakosan bántak, mert három hónapon keresztül nem fizette ki a lakbért. Juanita Fitzgerald testileg és lelkileg is teljesen összeroppant, miután kirángatták az ingatlanból.

A 93 éves nőt a rendőrök kirángatták az idősek otthonából, és letartóztatták, mert nem fizette be a bérleti díjat!

Juanita Fitzgerald-ot állítólag többször felszólították, hogy kilakoltatják, de ezt nem volt hajlandó tudomásul venni. Azt is pontosan tudta, hogy melyik az a nap, amikor össze kell pakolnia, de nem foglalkozott a dologgal.

“Amíg nem visznek ki innen, nem megyek sehová” – mondta az idős hölgy a jelentés szerint. A rendőrségi felvételek szerint a nőt sikoltozva vitték ki az ingatlanból.

A tisztviselők azt állítják, hogy szándékosan lecsúszott a székből a padlóra, és ellenállást tanúsított, amikor a rendőrök megpróbálták felvenni. Szabálysértés vádjával tartóztatták le.

A News 6 nyomozója, Adrianna Iwasinski beszélt az idős asszonnyal letartóztatása után. A nő narancssárga öltözetet viselt, bilincs volt a csuklóján, a karján zúzódások voltak. Fitzgerald tagadta azokat a vádakat, amelyek szerint azért nem fizetett lakbért, mert azt hitte, hamarosan meg fog halni.

A nő azt mondta, azért nem fizetett lakbért, mert úgy érezte hamarosan meg fog halni

Azt mondta, októberben ki akarta fizetni a lakbért, de elutasították. Az idős asszony azt nyilatkozta, hogy az otthon felajánlotta neki a segítséget, és azt mondták keresnek számára egy másik lakhatási lehetőséget.

“Nincs senkim. A családom Tennessee-ben van, de arra kértem az otthon vezetőségét, hogy ne mondjanak el semmit a fiamnak. Nem akarom, hogy segítsenek, nincs szükségem rá. Minden segítséget megkapok” – mondta Fitzgerald az égre mutatva.

A Lake County sheriff hivatalának szóvivője megerősítette, hogy Fitzgerald saját akaratából távozott. Születésnapját egy motelszobában töltötte egy régi jó ismerősének köszönhetően.

“Egyszerűen nem hagyhattam, hogy tovább börtönben maradjon. 94 éves mindjárt, de még mindig nagyon konok. Nem akarja elfogadni az emberek segítségét, egyedül akar lenni. De sajnos most szüksége van a segítségre, mert már nincs semmije” – mondta Lett.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek