HoroszkópA 3 csillagjegy, amelyre leginkább hatással lesz a december 30-ig retrográd mozgásban...

A 3 csillagjegy, amelyre leginkább hatással lesz a december 30-ig retrográd mozgásban lévő Jupiter – Életük jó irányba változik!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Szeptember 4-től a Jupiter retrográd mozgásba lépett a Bika jegyében, és 2023. december 30-ig ott is marad, amikor majd folytatja közvetlen mozgását.

A Jupiter köztudottan a bőség, a fejlődés és a szerencse bolygója. Általában gyümölcsöző kilátásokat, kedvességet, nagylelkűséget hoz magával, retrográd mozgásban ez a bőségenergia összpontosul bennünk.

A retrográd mozgásban lévő Jupiter ezúttal belső fejlődésünknek kedvez, segít gondolataink tisztázásában, hogy megértsük, mik azok a dolgok, amelyeket igazán szeretnénk az életünkben, és amelyektől szeretnénk megszabadulni.

Optimizmust, az intuíciók felerősödését hozza magával, és közben a személyes életünk következő időszakára fókuszálunk: mit tehetünk azért, hogy jobb legyen? Hogyan növelhetjük a bevételünket vagy vonzhatjuk be a nagy Ő-t.

Ebben az időszakban fény derülhet bizonyos problémás élethelyzetekre, negatív kapcsolatokra, eljött a tisztázás, a megbeszélés ideje. Ha elvesztettük az utunkat vagy az irányt, akkor a retrográd-Jupiter segítségünkre lesz.

A következő csillagjegyekre egy kicsit nagyobb hatással lesz ez az időszak, mint a többiekre!

Vízöntő

A Vízöntő számára a retrográd-Jupiter tranzitja teljesen biztató, belső békét hozhat a jegy szülöttei számára. A Vízöntő sorsa és karmája az utóbbi időben, vagy akár az elmúlt években is erősen összefügg a családdal, több fájó ponttal is szembesült, de most a retrográd-Jupiter megkönnyebbülést, vigaszt és felszabadulást hoz.

Fontos dolgokat tudhatnak meg családtörténetükből vagy családfájukról, megértenek bizonyos dolgokat, és végre elegendő erejük lesz a továbblépéshez a legnagyobb álmaik felé. A Vízöntő csillagjegy szülöttei nagyon szépen fejlődnek ebben az időszakban, úgy érzik, hogy kötődnek az otthonukhoz, erősebbnek érzik magukat, mint valaha, készen állnak arra, hogy saját kezükbe vegyék sorsuk irányítását.

Bika

A Bika számára a retrográd-Jupiter időszaka jó alkalom arra, hogy az utóbbi időben átélt helyzeteken vagy kríziseken túljusson. Nem feltétlenül az anyagi vagy pénzügyi problémákról van szó, hanem inkább az evolúcióról, a személyes haladásról. A Bika elsősorban az önfejlesztésre koncentrál, és az év vége felé szeretné a legjobbat kihozni saját magából, hogy gyökeresen átalakítsa életét, és vonzza maga köré a pozitív embereket és dolgokat.

Sokszor érzi magát magányosnak, de most rá fog ébredni, hogy a körülötte lévők mennyire szeretik, értékelik és támogatják, és ez szárnyakat ad neki, hogy az elkövetkező időszakban újra megszilárdítsa életét és sorsát. Átértékeli terveit és tiszteli saját személyét, miközben jövőbeli sémákat is kidolgoz, hogy szilárd alapot építsen a belső értékeiből.

Skorpió

Szembe kell nézzen a múltjával, meg kell tanulnia kezelni azokat a dolgokat és helyzeteket, amelyek nagyobb figyelmet igényelnek. Át kell gondolnia, hogy mit akar élettársától vagy jelenlegi szerelmi kapcsolatától.

Egyes Skorpiók számára a retrográd-Jupiter bizonyos karmikus próbatételeket hozhat, nagyon fontos számukra, hogy minőségi emberi kapcsolataik legyenek. Most próbára tehetik a más emberekbe vetett bizalmukat vagy a szerelmüket, de csak az igazán mély kötelékek élik túl ezt az időszakot.

Az igazi érzések alkalmazkodnak az új kapcsolati dinamikához és átlépnek egy másik szintre. Itt az ideje, hogy a Skorpió csillagjegy szülötte megnyíljon mások számára, és gyakorolja a feltétel nélküli szeretetet. Az egyedülállók számára fantasztikus lehetőségük lesz új emberekkel találkozni, akikkel hamar megtalálják a közös hangot, hiszen ugyanannak a szenvedélynek hódolnak, és álmaik is közösek.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek