LélektárA 2024-es év a 8-as szám energiáját hordozza: annyi változásban lesz részünk,...

A 2024-es év a 8-as szám energiáját hordozza: annyi változásban lesz részünk, hogy csak pislogunk!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A 2024-es év gyakorlati próbaként érkezik, megérkezett a kísérletezés éve, olyan dolgokat kell majd megugranunk, amelyeket már nem halaszthatunk el, a szándékokat ebben az évben már manifesztálnunk kell.

A 2 évnyi ébredés után itt az ideje, hogy felvállaljuk a megtanult leckéket, eldöntsük, hogy akarunk valójában az élettől, és, hogy végre cselekedjünk. A kifogások többé nem működnek, és jobb, ha becsatoljuk magunkat. Mindenféle helyzeteket fogunk bevonzani az életünkbe, hogy lássuk, hol nem tettünk sikeres vizsgát, kiderül, hogy hol kell még dolgozni magunkon.

Ha 2023-ban makroszinten ébredést láttunk, most a finomításba, a specializációba megyünk. Igen, felébredtünk, de nem taníthatunk egy tanfolyamot csak azért, mert elolvastunk egy könyvet vagy részt vettünk egy tanfolyamon.

Tisztáznunk kell, hogy mi a küldetésünk, mi a mi részünk belőle, és felelősséget kell vállalnunk azért, amit továbbadunk. Sok maszk lekerül idén, nem tudunk tovább rejtőzködni, még önmagunk elől sem.

Egy másik fontos téma ebben az évben az ego megszelídítése, hogy olyan döntéseket hozzunk, amelyek minket tisztelnek, és nem csak azért, hogy nyerjünk valamit. Azt sem szabad elfelejtenünk, hogy „egyek vagyunk”, és együtt sikeresek leszünk. Ebben az új világban mindannyiunknak hozzá kell járulnunk és a nagyobb jóra kell gondolnunk. De ehhez érezni fogjuk a „mindent vagy semmit” energiáját, erre tanít minket a 8-as szám.

2024-ben foglalkozzunk a saját dolgainkkal. Fontos az is, hogy figyeljünk oda a környezetünkre, a körülöttünk lévő emberekre, és döntsük el, mi érdemli meg a figyelmünket és mi nem.

A 2024-es év rezgése: 8

A legutóbbi jelentős év, amelynek rezgése 8-as volt, az a 2015-ös év volt.

„A 8-as szám bőséget és jólétet jelent. A szám végtelen hurkai a pénz, az idő, az ötletek vagy bármi más folyamatos áramlását szimbolizálják” – írja könyvében Doreen Virtue.

A 8-as szám az angyaloktól kapott üzenetek alapján azt jelenti: mindenben legyünk teljes mértékben benne, nincs félmegoldás, nincs multi-tasking, nem megyünk többé úgy dolgozni, hogy nem járulunk hozzá a közös jóért, idén nem csak a fizetésért fogunk dolgozni, nem végzünk többé semmilyen munkát anélkül, hogy vállalnánk a felelősséget.

Ha nem tudjuk, hogy mit akarunk, akkor tartsunk szünetet, szabadságot, amíg nem találjuk meg a helyes irányt. Tehát vagy mindent vagy semmit, ne menjünk dolgozni öröm nélkül, adjuk bele a legnagyobb energiát. Ha nem így teszünk, annak megfizetjük az árát.

A nyolcadik jegy a Skorpió jegye – Ariel arkangyal arra ösztönöz, hogy amit kell, azt nagy erővel tegyük meg. Ha tudjuk, mit kell tennünk, tegyük meg az ugrásokat, ha vannak elakadásaink, alkimizáljuk azokat, de nem kell magunkat áldozattá tenni, vagy kívülről keresni a hibát. Érezzük mindannak az ördögűzését, ami visszatart bennünket, az egó magjába való leereszkedést, hogy megszelídíthessük, kifizessük azokat a karmikus adósságokat, amelyeket nem halogathatunk tovább.

Az év hónapjai szerint – a nyolcadik hónap az AUGUSZTUS. Ez az a hónap, amikor elkezdődik a gyümölcsök betakarítása, itt van az az idő, amikor a legtöbb zöldség és gyümölcs megérik és ízletes lesz, de ez az ünnepek hónapja is, az a hónap, amikor szabadságot veszünk ki, hogy feltöltődjünk és élvezzük az életet.

A bibliai numerológia szerint a 8-as szám

8 ember mászott fel Noé bárkájára, 8 szövetség, amelyet Ábrahám köt Istennel. A 8 egy erőszám, olyan szám, amely erőt, lendületet, új lehetőségeket és új kezdeteket sugall. A 8 a megerősítés száma is. Bőséget és termékenységet sugall, és az élethez, a hitelességhez is kapcsolódik. Ugyanakkor a 8-as szám az evolúciót és a visszafejlődést is jelképezi. A 8 mint isteni védőszám bölcsességet, erőt, reményt, nagy kitartást és irgalmat, a regenerálódás és az újrakezdés képességét hozza.

Bibliai értelemben a 8-as szám az új teremtést és az újjászületést jelképezi. Ez azon alapul, hogy az Ószövetségben Isten hat nap alatt teremtette a világot, és a hetedik napon megpihent, az Újszövetségben pedig Jézus halála és feltámadása révén az emberek új teremtésbe léptek. A májusi 8-as szám a bölcsességet és az ítélőképességet is szimbolizálja.

A 8-as szám misztériuma az örök és folyamatos spirális mozgás misztériuma, amely állandó a világegyetemben. Az életerő áramlatai 8-as alakban haladnak át a testen, követve az agyi-gerincvelői és a szimpatikus rendszert, mint a fénysugárzás.

Ezért van az, hogy a mély meditáció pillanataiban valódi fényt láthatunk. A vízszintes 8 [∞ szimbólum], azt jelenti, hogy „ahogy fent, úgy lent”.

A nyolcas szám a karma száma is, tehát lehetőségünk van arra, hogy törlesszünk néhány adósságot, és nagyot ugorjunk, és a gyógyulás közeleg.

Ha az angyalos tarotkártyák közül is a 8-as számot vesszük, akkor Raguel arkangyalt találjuk, a kártya címe Igazságosság, és arról szól, hogy ki kell állnunk a hitünk mellett, igazságos és pártatlan döntéseket kell hoznunk. Ő a kapcsolatok arkangyala is, így mindenféle próbatételre számíthatunk ezen a téren.

Tehát a kísérletezés, a felfedezés éve elé nézünk, amely segít megérteni, mi a szerepünk, és hogyan tudunk hozzájárulni ebben az új világban.

2024 áldott év a bátrak számára, azok számára, akik különbséget tesznek az ego és az intuíció között, és erővel követik küldetésüket. Ne feledjük, hogy a szerencse a bátrak oldalán áll.

2024 az áttörések, a kinyilatkoztatások éve, az ERŐ éve, amely előrevisz minket. Vagy mondhatnánk: aki nem áll készen, azt ellapátolják.

2024 továbbra is leleplezi a gonosz szándékúakat, akik csak hasznot akarnak húzni a legnaivabbakból. Ez az év tele lesz leleplezéssel minden szinten, és meg fogunk döbbenni, hogy mennyire manipuláltak vagy próbáltak manipulálni minket minden szinten.

2024 a meghajtás éve lesz azok számára, akiknek sikerül lerázniuk magukról minden korlátozást, a földrengések és események éve, amelyek emlékeztetnek minket arra, hogy egyek vagyunk.

Nem vagyunk egyedül, Istennel együtt fogunk lépkedni, és Ariel arkangyal egyengetni fogja az utunkat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek