HoroszkópA 2019. szeptember 14-i telihold örökre megváltoztatja a következő 3 csillagjegy életét!

A 2019. szeptember 14-i telihold örökre megváltoztatja a következő 3 csillagjegy életét!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A szeptember 14-i telihold változást, bátorságot, hatalmat és gyógyulást tartogat számunkra. 14-én a telihold a rendkívül érzékeny és érzelmes Halak jegyébe lép, így remek időszakot teremt arra, hogy a negatívumokat kizárjuk az életünkből, a kommunikáció kiteljesedjen és valamilyen pozitív változás is beálljon az életünkben.

Ebből a kiváló energetikával rendelkező időszakból viszont 3 csillagjegy fog igazán profitálni, nézzük is, melyek ezek:

Rák – ne menekülj az érzelmeid elől

Ez az időszak egész életed egyik legfontosabb mérföldköve lesz. Az eddigi tapasztalataidtól merően eltérő dolgokat fogsz megélni, amely nehéznek és érzelmileg megterhelőnek tűnhet. Fontos, hogy ne menekülj el az érzéseid elől, és bízz abban, hogy minden rendbe fog jönni. Tanuld meg azokat a leckéket, amelyet ez az időszak tartogat, hiszen ezáltal rátalálhatsz a helyes útra.

Mantra a következő időszakra: Elfogadom mindazt, ami most történik és örülök, hogy a szívem oly erősnek érzi magát.

Szűz – öleld magadhoz a változást

Szeptember 14-től kezdődően a dolgok gyökeresen megváltoznak számodra. Ne harcolj a változás ellen, hanem szorítsd magadhoz, és tanulj meg vele együtt élni, mert mindenféle jóságot tartogat neked. Az alkalmazkodási képességed most kulcsfontosságú, hiszen fel kell venned a tempót, ha tovább szeretnél lépni az életeddel. Érzelmek terén egy varázslatos időszak vár rád.

Mantra a következő időszakra: Minden újat szeretek az életemben. Minden nap a szeretetet kutatom.

Bak – bátorságból nem lehet hiány

Ha már egy ideje mind arra vártál, hogy eljöjjön az a pillanat, amikor valami újat és mást fogsz csinálni, akkor a csillagok most pont ezt a pontot teszik eléd. Végre eljött az időd, így ki kell használnod! Szerencsére eléggé bízol a saját bátorságodban és önmagadban is ahhoz, hogy kimerészkedj a komfortzónádból és végre azt tehesd, amit mindig is akartál. Használd ki bátran a csillagok segítségét az akadályok leküzdéséhez és az álmaid megvalósításához.

Mantra a következő időszakra: Az Univerzum része vagyok. Bátor vagyok és a hitem erős. Álmaim a beteljesülésre várnak, és harcolni fogok azért, amit el akarok érni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek