HoroszkópA 2018. augusztus 30. nap üzenete minden csillagjegy számára

A 2018. augusztus 30. nap üzenete minden csillagjegy számára

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Horoszkóp! A csillagok üzenete csütörtökre, augusztus 30-ra!

A 2018. augusztus 30. nap üzenete minden csillagjegy számára

Fogadd meg a mai napra a csillagok jótanácsait, mert így tudni fogod, hogy mitévő légy. Íme, a részletek!

Kos

Legyél békében önmagaddal, és ásd el minél előbb a csatabárdot a családtagjaiddal, ismerőseiddel. A mai napon a 6-os a szerencseszámod.

Bika

Tölts több időt a szeretteiddel, és élj annak, amit igazán szeretnél, amire nagyon vágysz. A mai napon az 1-es a szerencseszámod.

Ikrek

Ne feledd, hogy honnan indultál. A siker eléréséig sok árulást kellett elkövetned. A mai napon a 13-as a szerencseszámod.

Rák

Tisztáznod kell néhány dolgot, mert a megfogalmazásaid nem fedték a valóságot, ami miatt zavart keltettél. A mai napon a 4-es a szerencseszámod.

Oroszlán

Állj a sarkadra, és védd meg magad a megalapozatlan kritikákkal szemben. A mai napon a 10-es a te szerencseszámod.

Szűz

Gyakran megesik, hogy hangosan gondolkodsz, ezzel pedig megsérthetsz másokat. Ideje, hogy a nevén nevezd a dolgokat. A mai napon a 2-es a szerencseszámod.

Mérleg

Ne ítélkezz mások felett, mikor gyakran te is azzal a problémával küzdesz, hogy téged bírálnak. A mai napon a 3-as a szerencseszámod.

Skorpió

Szabadulj meg a benned lévő dühtől, a feszültségtől, és törekedj a harmónia kialakítására. A mai napon a 7-es a szerencseszámod.

Nyilas

Törekedj arra, hogy rendezettebb életet élj, mert sok időt elvesztegetsz a kereséssel. A mai napon a 8-as a szerencseszámod.

Bak

Ma találkozz a barátaiddal, szórakozz, élvezd a pillanatot, mert megérdemled. A mai napon a 11-es szerencseszámod.

Vízöntő

A döntéseid mások életére is befolyással lehetnek, ezért figyelj oda, hogy miként határozol. Ma sok minden megváltozhat. A mai napon a 9-es a szerencseszámod.

Halak

Sok érzelmet közvetítesz mások fele, pusztán a megjelenéseddel. Szépen beszélsz mindenkivel, meghódítva a szívüket. A mai napon a 13-as a szerencseszámod.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek