LélektárA 11-es mesterszám, és az esztendő utolsó Új Holdja - Használjuk ki...

A 11-es mesterszám, és az esztendő utolsó Új Holdja – Használjuk ki a mai nap energiáit!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ma, december 11-én ünnepeljük az év utolsó Új Holdját. Ez az a nap, amikor örökre hátat kell fordítsunk a múltnak, többé nem szabad azon gondolkodni, hogy mi történt, hogy “mi lett volna ha…”, ehelyett nézzünk előre, és koncentráljunk a jelen pillanataira, illetve a jövőre.

december11

Az Új Hold egy 28 napos ciklus végét, illetve egy új kezdetét jelenti. Az év utolsó Új Holdja, tehát a mai nap, lehetőséget biztosít, hogy kitaláljuk azokat a terveket, amelyeket a jövőben szeretnénk megvalósítani. Most van itt a tervezésnek az ideje, ezért ragadjuk meg az alkalmat, és határozzuk el, hogy mi a legfontosabb, amit el szeretnénk érni a következő időszakban.

Azért érdemes most a jövőnkkel kapcsolatban tervezgetni, mert az Új Hold a mai napon a 11-es mesterszám energiáit is felhasználja, ami még ideálisabb környezetet, légkört teremt egy új kezdet, egy új álom kitaláláshoz, kivitelezéséhez.

Egészen december 25-ig egy remek periódus ahhoz, hogy felkészüljünk a következő évben esedékes kihívásokra. Gyűjtsünk erőt, energiát, és a terveink valóra válnak a következő esztendőben.

Az Új Hold ma, december 11-én a Nyilas csillagjegyében áll, és arra késztet bennünket, hogy borítsunk fátylat a múltra, és tanuljunk a hibáinkból, kielemezve a rossz döntéseket, hogy többé ne forduljanak elő. Ez az Új Hold arra is sarkal majd, hogy új stratégiákat találjunk ki, hogy tudatosabban éljünk, és hogy új életet kezdjünk.

Ez az időszak alkalmas arra is, hogy véget vessünk azoknak a kapcsolatainknak, amelyekben nem tudunk kiteljesedni, az ilyen szakítások most könnyebben kivitelezhetők. A lényeg, hogy saját életutunkat járjuk, és ne a mások által kikövezettet.

December 5-én a Vénusz a Skorpió csillagképbe lépett, ami a szenvedély, a vágy és a szerelem érzését lobbantja fel bennünk, így a következő hetek az új párkapcsolatok kialakulására is alkalmasak.

2015 utolsó Új Holdja olyan új lehetőségeket kínál, amelyekre egyesek egész életükben vártak, és ráadásul nagy az esély arra, hogy ezeket az álmokat meg is tudják valósítani.

Éljünk bátran, legyünk nyitottak, és tegyünk azért, hogy megtaláljuk azokat a dolgokat, embereket, hogy boldogan, békében és nyugalomban élhessünk. Az Univerzum mindent megtesz azért, hogy nekünk jó legyen, csak észre kell vennünk a lehetőségeket.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek